Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTERS U LONDONU

Đoković svladao Raonića i prvi izborio polufinale

Đoković
Foto: Reuters
1/8
15.11.2016.
u 23:36

Đoković je s dvije pobjede osigurao prvo mjesto u skupini, dok će se Raonić, koji je sada na omjeru 1:1, za drugo mjesto koje vodi u polufinale boriti u četvrtak s Austrijancem Dominicom Thiemom

Branitelj naslova na ATP Mastersu tenisača u Londonu, srpski igrač Novak Đoković prvi je polufinalist ovogodišnjeg izdanja. On je u 2. kolu skupine Ivan Lendl ostvario drugu pobjedu svladavši Kanađanina Miloša Raonića sa 7:6 (6), 7:6 (5).

Đoković je s dvije pobjede osigurao prvo mjesto u skupini, dok će se Raonić, koji je sada na omjeru 1:1, za drugo mjesto koje vodi u polufinale boriti u četvrtak s Austrijancem Dominicom Thiemom koji je u ranije odigranom susretu svladao Francuza Gaela Monfilsa sa 6:3, 1:6, 6:4. Thiem sada također ima omjer 1:1, doke Monfils sa 0:2 izgubio sve izglede za prolazak u polufinale.

U 3. kolu u četvrtak igrat će Thiem - Raonić i Đoković - Monfils.

>> Đoković na meti novinara: Loptica je mogla pogoditi nekog? Da, mogao je i snijeg pasti u O2 Areni

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Komentara 5

DU
Deleted user
00:05 16.11.2016.

Đoković prvi u polufinalu! Kako ce se Britanski novinari pripremiti za ovaj sok? Najvjerojatnije slijedi ponovno vruci dijalog na konferenciji za medije, hahaha. Nedaj se Nole! Zbaci tog Škota!

PE
peugeot
00:41 16.11.2016.

Balkan je zlatni rudnik sporta. Pogledaj, sad ovo : medju osmoricom najboljih tenisera na svijetu cak 3 (tri) "yugosa" - Djokovic, Cilic, Raonic. Bravo!

PE
peugeot
00:37 16.11.2016.

Em, igra na svom terenu i pres svom publikom, em, Murray trazi i dobija podrsku engleskih novinara zute stampe da destabiliziraju Noleta. Vidi, sad, nesto! Ako Murray bude igrao protiv Raonica svasta se moze dogoditi ukoliko ga crnogorski bombarder uzme pod svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije