Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprostio se

Đoković o Federeru: Teško je proživljavati ovo, ali bila mi je čast! Imali smo nevjerojatne bitke...

Instagram screenshot
16.09.2022.
u 17:19

- Tvoja je karijera postavila ton onomu što znači postići izvrsnost i voditi integritetom i staloženošću. Čast je poznavati te na terenu i izvan njega, i bit će još godinama - poručio mu je Đoković.

Jedan od najboljih tenisača u povijesti Švicarac Roger Federer najavio je oproštaj od profesionalnog tenisa nakon nastupa na Rod Laver kupu koji se održava 23. rujna.

Otkad je jučer to objavio, samo se nižu oproštajne poruke i zahvale  drugih sportskih zvijezda velikom Federeru. Među njima bili su i naši Luka Modrić i bivši tenisač i Rogerov bivši trener Ivan Ljubičić. 

A lijepe riječi je uputio i Rogerov veliki konkurent za titulu najboljeg ikad Novak Đoković.

- Roger, teško je proživljavati ovo i izraziti riječima sve što smo zajedno prošli u ovom sportu. Više od desetljeća nevjerojatnih trenutaka i bitaka kojih se možemo sjetiti. Tvoja je karijera postavila ton onomu što znači postići izvrsnost i voditi integritetom i staloženošću. Čast je poznavati te na terenu i izvan njega, i bit će još godinama. Znam da će ovo novo poglavlje sadržavati nevjerojatne stvari za tebe, Mirku, djecu, sve tvoje voljene, a Rogerovi obožavatelji još imaju puno toga čemu se mogu radovati. Od naše obitelji vašoj, želimo vam puno radosti, zdravlja i blagostanja u budućnosti. Radujemo se proslavi vaših postignuća i vidimo se u Londonu - napisao je Novak na svom Instagram profilu i priložio nekoliko slika s Federerom.

>> Pogledajte i video: Ulaznice za posljednji Federerov meč prodaju se za nevjerojatnih pola milijuna kuna

Komentara 3

DL
Dvanaest__legija
17:52 16.09.2022.

Bravo Nole!

Avatar Tombstone
Tombstone
17:38 16.09.2022.

Djoka kandidata za najboljeg? Gdje, u memorandum sanu?

Avatar Moodleen
Moodleen
17:39 16.09.2022.

Ovi iz hartije i kad idu na toalet nose sa sobom džokonjićevu sliku... pa malo i kožicu navlače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije