Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNE SVOTE

Ulaznice za posljednji meč Rogera Federera prodaju se za više od pola milijuna kuna?!

FILE PHOTO: Wimbledon
POOL/REUTERS
16.09.2022.
u 14:21

Prosječne karte mogle bi koštati oko 15 tisuća funti, što je izazvalo veliko razočaranje među teniskim fanovima

Legendarni Roger Federer uskoro će završiti karijeru, a zadnji nastup bio mu je na ekshibicijskom turniru Rod Laver kupa u Londonu. 

Bit će to vrlo atraktivni mečevi u  kojima će se sučeliti reprezentacije Europe i ostatka svijeta. Doći će u britansku prijestolnicu mnoge teniske zvijezde poput Đokovića, Nadala, Tsitsipasa, Murraya te kao treneri Björn Borg, Thomas Enqvist te John i Patrick McEnroe, ali svjetla pozornice bit će usmjerena prema Federeru. 

Ulaznice za njegove mečeve inače se prodaju po pristupačnim cijenama, ali čim je Švicarac objavio kako se oprašta, cijene su naglo skočile u nebo. 

Tako se na društvenim mrežama i stranicama specijaliziranima za prodaju ulaznica za sportske priredbe ulaznice za posljednji meč Federera prodaju za 80.000 eura, odnosno, gotovo 600.000 kuna?!

Radi se o najboljim mjestima u svečanim ložama, takozvanim players boxevima gdje će se nalaziti poznata lica iz svijeta sporta, biznisa, mode...

>> Roger Federer objavio kraj karijere

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Asterix
Asterix
15:23 16.09.2022.

Većina njih to zaradi za 1 sat, najviše 1 dan... kod nekih su minute u pitanju. Sve je relativno.

IL
ilija26
15:15 16.09.2022.

Tko voli nek izvoli, ja im ni lipice ne bih dao🍻

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije