Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi dio plana
Povratak na članak

Đoković razbio Berdycha i ostavio Čilića u igri za polufinale!

Srpski tenisač Berdycha je pobijedio za sat i 10 minuta igre, a impresivan je podatak da je u tri meča izgubio samo devet gemova

Komentari 9

TO
tonimohave
18:01 14.11.2014.

Najbolji, najači i jedini Kralj tenisa Novak Đoković

VL
Avatar Posmatrac NEU
Posmatrac NEU
17:30 14.11.2014.

Bravo Novace ! Nemas pojma kakvo je uzivanje gledati te iz meseca u mesec, iz turnira u turnir, jer sa tobom na terenu i nasim zastavama na tribinama sirom sveta, nema boljeg i uticajnijeg ambasadora srpskog naroda.

VL
PE
peugeot
17:29 14.11.2014.

Delacu, decec, sto, kao, eto, "pokriva" tenis u VL-u. Nije teoretski, kako pisete, "Joker" osigurao celnu poziciju na ATP-u, nego i sustinski on je No 1 teniski reket svijeta za ovu 2014 godinu. Ne znam Delacu, decec, kako stojite sa francuskim jezikom ? Ako ste na "ti" a ne na "persi" sa francuskim onda trknite na rubriku tenis u najvecem europskom sportskom dnevniku "L'Equipe" pa cete shvatiti da je stvar oko prvog mjesta svrsena. A sad, onako opusten, s prvim mjestom u dzepu cekamo da Nole smlati, podere, razbuca, rastavi na 'proste faktore', razbije k'o beba zvecku tog svicarskog prpotentnog naduvenka Federera, licemjera bez premca.

VL
AN
Andreeejjj
19:09 14.11.2014.

Šta opet mješateSPORTi glupu politiku? Gentleman i dobrica i šampion NOVAK ĐOKOVIĆ veze nema sa ratom i stvarno je fer i max korektan, jedini je zagovarao tada ČILIĆA u vezi suspenzije i sam MARIN ga je pohvalio, kao i svi naši HRVATSKI teniseri. BraWoooo NO 1 NOVAK ĐOKOVIĆ!!!!!!!!!!!!

VL
BA
banijash
19:03 14.11.2014.

Jedini od poznatih licnosti na tim prostorima koji stvarno nesto vrijedi..

VL
PE
peugeot
17:15 14.11.2014.

Kralj tenisa, ali, prije svega - gospodin ! Od glave do pete gospodin kojeg su roditelji fenomenalno vaspitali. Nadam se da ce njegov veliki prijatelj iskoristiti sansu za prolaz. Hajdemo vec jednom "Cili" sta si se 'smrzo' !

VL
MI
migaaa
21:05 14.11.2014.

I posle Tita, Tito (Djokovic) je trenutno naj poznatiji i naj postovaniji covek sa ovih prostora.Plodan je ovaj Balkan pocev od Tesle ... i bice ih jos puno samo ne dao Bog vise rata medju nama

VL
DU
Deleted user
19:15 14.11.2014.

Jado

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.