Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi dio plana

Đoković razbio Berdycha i ostavio Čilića u igri za polufinale!

Novak Đoković
Foto: Reuters (Ilustracija)
14.11.2014.
u 16:31

Srpski tenisač Berdycha je pobijedio za sat i 10 minuta igre, a impresivan je podatak da je u tri meča izgubio samo devet gemova

Novak Đoković nastavlja s fantastičnim igrama na teniskom Mastersu u Londonu. I u trećem kolu odigrao je maestralan meč te razbio Tomaša Berdycha sa 6:2, 6:2. Bila je to demonstracija moći od početka do kraja susreta, a ovom pobjedom Đoković je potvrdio prvo mjesto u skupini. Ujedno je i teoretski osigurao čelnu poziciju na ATP ljestvici na kraju godine!

Srpski tenisač Berdycha je pobijedio za sat i 10 minuta igre, a impresivan je podatak da je u tri meča izgubio samo devet gemova. A ovaj rezultat dodatno je zakomplicirao rasplet situacije u ovoj skupini. Sigurno je da će Đoković ići u polufinale, gdje će mu protivnik biti Kei Nishikori, a za drugo mjesto bore se Wawrinka i Čilić. Naime, bez obzira na to što je u prva dva kola doživio teške poraze, hrvatski tenisač još uvijek može izboriti polufinale. Naravno, bit će to jako teško, ali teorija je još uvijek na njegovoj strani. "Samo" mora pobijediti Wawrinku i ne dopustiti Švicarcu da osvoji više od dva gema.

>>O ovom Đokovićevu poenu danas priča cijeli teniski svijet!

Komentara 9

TO
tonimohave
18:01 14.11.2014.

Najbolji, najači i jedini Kralj tenisa Novak Đoković

Avatar Posmatrac NEU
Posmatrac NEU
17:30 14.11.2014.

Bravo Novace ! Nemas pojma kakvo je uzivanje gledati te iz meseca u mesec, iz turnira u turnir, jer sa tobom na terenu i nasim zastavama na tribinama sirom sveta, nema boljeg i uticajnijeg ambasadora srpskog naroda.

PE
peugeot
17:29 14.11.2014.

Delacu, decec, sto, kao, eto, "pokriva" tenis u VL-u. Nije teoretski, kako pisete, "Joker" osigurao celnu poziciju na ATP-u, nego i sustinski on je No 1 teniski reket svijeta za ovu 2014 godinu. Ne znam Delacu, decec, kako stojite sa francuskim jezikom ? Ako ste na "ti" a ne na "persi" sa francuskim onda trknite na rubriku tenis u najvecem europskom sportskom dnevniku "L'Equipe" pa cete shvatiti da je stvar oko prvog mjesta svrsena. A sad, onako opusten, s prvim mjestom u dzepu cekamo da Nole smlati, podere, razbuca, rastavi na 'proste faktore', razbije k'o beba zvecku tog svicarskog prpotentnog naduvenka Federera, licemjera bez premca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije