Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tsitsipas brani naslov

Đoković predvodi listu za Monte Carlo, Nadal je pod upitnikom, a nastupit će i Ćorić

Rafael Nadal file photo
Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
15.03.2023.
u 11:51

Kao što se zna, Rafa se oporavlja od ozljede, zbog čega nije igrao još od Australian Opena (poražen u drugom kolu od McDonalda). Upravo je on rekorder po broju osvojenih naslova u Kneževini - ima ih čak 11. No, posljednji trofej osvojio je još 2018. godine

Organizatori Masters 1000 turnira u Monte Carlu objavili su popis prijavljenih igrača za ovogodišnje izdanje koje će se održati od 9. do 16. travnja u jednom od najljepših teniskih centara (uz samu Azurnu obalu). Listu očekivano predvodi Novak Đoković, kojemu će to (ako će morati preskočiti i Miami) biti prvi turnir nakon Dubaija. Prijavljen je i Rafael Nadal, ali pokraj njegova je imena zvjezdica, što znači da je njegov nastup upitan.

Kao što se zna, Rafa se oporavlja od ozljede, zbog čega nije igrao još od Australian Opena (poražen u drugom kolu od McDonalda). Upravo je on rekorder po broju osvojenih naslova u Kneževini - ima ih čak 11. No, posljednji trofej osvojio je još 2018. godine.

Branitelj naslova je Grk Stefanos Tsitsipas, a nastup su prijavili i ostali igrači iz teniskog vrha: Carlos Alcaraz, Casper Ruud, Danil Medvjedev i Alexander Zverev. Među prijavljenima je i naš Borna Ćorić, kojemu je najveći uspjeh na tom turniru četvrtfinale iz 2019. (poraz od Fogninija). Još jedna spona Hrvata s tim turnirom je njegov dugogodišnji direktor Željko Franulović.

Igra se, naravno, na zemljanim turnirima, a nagradni fond turnira iznosi respektabilnih 5,8 milijuna eura.   

 

Komentara 5

IK
ikbmibm
23:04 15.03.2023.

Rafa neće igrati do Roland Garrosa. Pokušati će osvojiti 15-tu titulu ,na najprestižnijem turniru na svijetu.

Avatar Moodleen
Moodleen
20:12 15.03.2023.

I naravno, mora njihov džokonjić biti u naslovu, bez obzira kaj je tekst o drugim tenisačima, o ljudima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije