Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wimbledon

Đoković četvrti put u finalu, pridružio mu se Federer pomevši Murrayja!

Đoković - Gasquet
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
10.07.2015.
u 19:35

Đoković je bez većih teškoća u polufinalu savladao Francuza Richarda Gasqueta

Novak Đoković bez većih je teškoća svladao još jednu prepreku na putu do finala u Wimbledonu. Svog četvrtog u All England Clubu. Bolji je bio od Francuza Richarda Gasqueta slaveći u polufinalu sa 7:6 (2), 6:4, 6:4.

Prvi tenisač svijeta samo je u prvom setu imao kompliciran zadatak. No, u tie breaku Francuzu je dozvolio samo dva poena. Na početku drugog i trećeg seta Đoković je oduzeo servis 20. igraču na ATP listi, što mu je bilo dovoljno i da ih osvoji.

Ujedno, bio je to njihov 13. susret, a 29-godišnji Gasquet slavio je samo 2007. u Kini.

A Đoković će u nedjelju u finalu igrati protiv Švicarca Rogera Federera koji je u drugom polufinalu pomeo Britanca Andyja Murrayja sa 7:5, 7:5, 6:4. Švicarac će tako imati priliku za osmi naslov u Wimbledonu dok će Đoković pokušati doći do trećeg naslova.

Federer je protiv Murraya odigrao sjajan meč i još jednom pokazao svu raskoš svog talenta. A svaki puta kad je Britanac servirao za ostanak u setu FedEx je napravio break. Oduzeo mu je servise kod 6:5 u prvom setu, 6:5 u drugom i kad je kod 5:4 u trećem setu servirao za ostanak u meču.

Murray je u cijelom meču imao tek jednu break loptu i to u prvom gemu prvog seta, dok ih je Federer imao deset i, kako smo naveli, iskoristio ih je tri.

>>Nastavljen crni niz: Čilić niti u 13. pokušaju nije uspio savladati Đokovića

Komentara 2

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:42 10.07.2015.

E da je Đoković najbolji, najbolji je! Kapa dolje!

DH
dalibor.hren
07:54 12.07.2015.

Rezultat 7:5, 7:5 i 6:4 nije pometanje kao što je 6:4, 6:4 i 6:4 , Đoković-Ćilić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije