Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatni iz Los Angelesa

Dok je Đuho bio na dijeti, ispod kreveta mu našli kekse jadro

12.11.2014., Zagreb - Ususret utakmici Mladost - Pro Recco, osvajaci zlatne olimpijske medalje iz Los Angelesa 1984. godine okupili su se u Trofejnoj dvorani na bazenu Mladosti, te su se prisjetili jednog od najvecih sportskih uspjeha s ovih prostora. Pho
Sanjin Strukić/PIXSELL
14.11.2014.
u 12:58

- Amerikanci su već imali pripremljeni kalendar s natpisom USA - Olympic Champion. No, pomrsili smo im planove, kaže Bukić

U Los Angelesu 1984. godine vaterpolska reprezentacija ondašnje Jugoslavije osvojila je olimpijsko zlato. Trideset godina kasnije, članovi te zlatne generacije okupili su se u Zagrebu da proslave jubilej. Izostali su samo rezervni vratar Andrija Popović, Zoran Petrović, koji živi u Kanadi, i izbornik Ratko Rudić, koji je u Brazilu.

- Rudić je s nama zapravo započeo svoju blistavu izborničku karijeru. Odmah je počeo s testiranjem, o svakome od nas imao je dosje - prisjetio se Dragan Andrić koji danas živi u Ateni.

Te su olimpijske godine u Bečeju osvojili zlato na Balkanijadi i nakon toga bančili malo dulje nego je Rudić to dopustio.

- Za nagradu smo odradili jedan grozan trening i plivali osam kilometara. Takvim smo treninzima poslije dali ime "bečejac" - otkrio nam je kapetan Zoran Roje.

A Veselin Đuho je zbog viška kilograma bio na dijeti.

- No težina mu se nije smanjivala. Kako? Ispod kreveta smo mu našli jadro napolitanke - smijao se vratar Milorad Krivokapić.

>>Predsjednik smijenio Šimenca i postavio sina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije