Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 DANA PRIJE SP-A

Dojava o bombi na stadionu u Cape Townu

Cape Town
AFP
21.05.2010.
u 17:00

Policija u južnoafričkom Cape Townu pretražuje stadion u tome gradu nakon što je prije nekoliko sati stigla dojava da se na objektu, na kojem će se uskoro igrati utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, nalazi bomba..

- Naši ljudi trenutno pročešljavaju stadion. To je jedina informacija koju ćemo zasad dati. Rezultati pretrage bit će poznati kasnije - izjavio je glasnogovornik policije Andre Traut.

Prošlog prosinca, tijekom ždrijeba skupina za skošaršnji SP (11. lipnja - 11. srpnja), dvije su se dojave o postavljenim bombama u Cape Townu pokazale lažnima, ali policija, dakako, ništa ne želi prepustiti slučaju.

Ključne riječi

Komentara 3

EU
EUPatriot
17:11 21.05.2010.

Dojava o bombi na stadionu u Cape Townu !!! Hrvati i hrvatska reprezentacija svejedno dolaze na SP 2010 jer ne mogu nikako shvatiti te težke domoljubne činjenice da igraju samo najbolji iz kvalifikacija i domačin...

MI
mirUsvijetu
18:28 21.05.2010.

Bit će svega na tom prvenstvu. I prijetnji, i napada, i straha, možda i mrtvih. A tad nek se kazni onaj tko je takvom nesigurnom mjestu sa 100 ubojstava dnevno uopće dao da se prijavi za domaćinstvo...

Avatar deadman
deadman
21:47 21.05.2010.

Dabogda eksplodirala bomba na utakmici između Slovenije i Engleske, pa da pomru svi Slovenci jednom zauvijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije