Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODREĐEN DATUM

Dogovorena i treća borba! Uskoro opet spektakl Furyja i Wildera

FILE PHOTO: Deontay Wilder v Tyson Fury - WBC Heavyweight Title
STEVE MARCUS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
15.07.2021.
u 21:09

Fury se prvi put borio protiv Wildera (35) prije tri godine, i tada je bilo neriješeno, a naslov je Fury oduzeo u uzvratu u veljači 2020. prekidom u sedmoj rundi

Treća borba u teškoj kategoriji između Britanca Tysona Furyja i Amerikanca Deontaya Wildera u Las Vegasu, koja je odgođena ranije ovog mjeseca kada je Fury bio pozitivan na COVID-19, održat će se 9. listopada, rekli su u četvrtak promotori Top Rank Boxinga.

WBC prvak u teškoj kategoriji Fury potpisao je u svibnju ugovor o trećoj borbi protiv Amerikanca Wildera 24. srpnja, ali prošlog tjedna bio je pozitivan na koronavirus.

Fury se prvi put borio protiv Wildera (35) prije tri godine, i tada je bilo neriješeno, a naslov je Fury oduzeo u uzvratu u veljači 2020. prekidom u sedmoj rundi.

Fury se trebao se suočiti sa sunarodnjakom Anthonyjem Joshuom u Saudijskoj Arabiji u kolovozu u svjetskoj borbi za apsolutni naslov prvaka u teškoj kategoriji, ali američki je sud naložio Furyju da se ponovno bori protiv Wildera prije 15. rujna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije