Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superkombinacija, 7. mjesto
Povratak na članak

Dogodilo se i to: Postolje bez Ivice Kostelića!

Ivica Kostelić je osvojio je sedmo mjesto u superkombinaciji koja se vozila u Chamonixu. Naš je skijaš došao do novih bodova te tako povećao prednost u ukupnom poretku Svjetskog kupa pred Austrijancem Hirscherom

Komentari 46

CR
crocro
12:37 05.02.2012.

Spust je velo brza skijaška disciplina. Ivica želi prioritet staviti na slalom i kombinacije, a na ostalim ako se koji bod zalomi. Neće ništa prepustiti slučaju eventualnog rizika. Divljati na spustu kako bi se progurao među 30 nije baš prihvatljiva opcija. Pogotovo ako Ivica ima ostale kvalitete kao najbolji na svijetu. Osim toga stavljati se u rizik u godinama koje ima Ivica, eventualno pasti i ozlijediti se, on zna da gubi sve. Kada bio on bio na početku karijere, da ima 20 godina, njegovo upuštanje u brze discipline bilo bi razumljivo. Mislim da Ivica sam diktira svoje sudjelovanje u pojedinim disciplinama i da nisu skije krive za njegovo neuspjeh u spustu. On je pametan, ima iskustva i dobro zna što radi. Ništa nije slučajno. Ako ovako pametno nastavi, veliki kristalni globus je njegov. A svi dobro znamo kakoliko je ozljeda preživio a kako je to biti ozlijeđen on najbolje zna. Zato moramo spustiti loptu na zemlju i prepustiti Ivici da sam odlučuje o svemu. A on to zna najbolje.

VL
OB
-obrisani-
12:52 05.02.2012.

Ivica ima daleko najgore skije za brze disipline i ne bih se čudi da ga ta firma sabotira u korist austrijskih skijaša.Za to vrijeme koje on postiže,dovoljne su mu i skije iz standardne ponude bilo koje firme.

VL
GO
gorbačov
13:26 05.02.2012.

Jučer jedini na fisherovim skijama koji se uspio progurat među 30 je bio Streitberger. Uspoređujući njegove spustaške rezultate od ove i prošle godine možemo zaključit da je ova sezona katastrofalna po pitanju rezultata. Nitko ne želi sabotirat Ivicu, jednostavno fisher skije su po pitanju spusta katastrofalne.

VL
OB
-obrisani-
13:41 05.02.2012.

Go go, ivica, samo disciplinirano, kao pravi hrvatski vojnik, u borbi za snježni Olymp..... Hrvat ponovno na snježnom Olympu !

VL
SP
spancro
13:43 05.02.2012.

skije nisu krive kao sto i ivica nije kriv prvo: trebas uzet veliki riziko da budes brz a to ivici ne ide u ruku solidni rezultati i dobar slalom tu treba uzet polu riziko i biti prvi

VL
OB
-obrisani-
14:14 05.02.2012.

Želio bi zaraditi novac, a bojiš se razgovora za posao? Želiš slobodu a trebaš stabilan prihod? Želiš zaraditi od doma? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sasa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail: zaradimopolako @ live.com

VL
JU
juma
14:40 05.02.2012.

Lose, lose....jako los slalom. Sve mi se cini da mu je sva ona medijska galama oko \"slucaja Hirscher\" samo odmogla i odvukla koncentraciju sa staze u neke druge sfere.

VL
DU
Deleted user
14:55 05.02.2012.

juma: Imao je malo gresaka u slalomu i izgubio je najmanje pola sekunde tamo sto znaci da bi bio drubi ako bi bio pravi.

VL
EP
epimen
15:02 05.02.2012.

E moj, Gipsu, kakva ti je ovo staza !!?? Miki maus !! Strašno, pa ovo je bila kamilica.. A staza je ionako bila prekratka, trebao je to maksimalno zakomplicirat okomitim vratima... I Gips je, ko Rudić, za - penziju ! I dajte s tim pričama o skijama. Dobro su mu fejzbukovci poručili da je plačko. Ko Blanka; tenisice, vezice, kiša, čarape, tečaj dolara, masoni, kujci plalci...tako i on; skije, snijeg, miki maus, šiljo, pluton, iluminati, polarna svjetlost, bla, bla... Problem je u njemu, nije u formi ove godine i gotovo. Al, bar će bit zanimljivije.. Ajmo, Ivek !

VL
FO
FOISZ
15:28 05.02.2012.

Super komentari... Obijesna rulja dočekala prvi slabiji rezultat u slalomu/kombinaciji pa sad tu \"oduševljeno klikću\"!

VL
GO
gorbačov
15:33 05.02.2012.

Što se tiče spusta, problem je DEFINITIVNO u skijama a u malom postotku i u Iveku. Pogledajte rezultate ostalih skijaša na fisheru! nek mi netko nađe nekog među 30 jučer (osim streitbergera 29.) Osim toga, usporedite rezultate prošle sezone onihh koji su skijali na fisheru u spustu i ovosezonske rezultate. Doduše, današnji slalom nije bio na razini na kojoj Kostelić zna i može skijati, mora se priznat!

VL
CO
colonia
15:35 05.02.2012.

Cestitam Ivici na konstantnosti,super sportas,samo dalje,vazno je da se bodovi skupljaju,pogledajte imena iza naseg Ivice.Bravo i puno uspjeha za ostatak turnira.sretno !

VL
JA
JackRussell
15:56 05.02.2012.

epimen @ čovjeće, ostavi se praćenja sporta, posebno skijanja, jer stvarno pojma nemaš! još ti i nije neugodno ovakve gluposti pisati, gluposti po kojima se baš vidi da nemaš pojma...kao kvaliteta skija nije važna za skijanje...hahaha....da sam na tvom mjestu, od sramote se više ne bi ovdje pojavljivao.

VL
CO
colonia
16:00 05.02.2012.

Ivica se pobunio protiv,krsenja pravila u slalomu,koja se krse,to je jako posteno i hrabro,tolerirati nesportsko ponasanje nije u redu radi ostalih skijasa,a to je i put da se i ostali izjasne,ako primijete neposteno ponasanje. Hvala Ivici na tome,to mu sigurnoo nije bilo jednostavno. Mislim da je to Hirscher,a i Neureuter uvidjeli.

VL
OB
-obrisani-
16:55 05.02.2012.

Ivica je legenda za života. Cijela femili Kostelić dokazala je da poštenje i marljivi rad daju rezultate. . Nažalost Kostelići nisu pravilo već rijetkost koju u Hrvatskoj teško je pronaći

VL
PB
predrag borna
17:10 05.02.2012.

Uopće ne shvaćam zlurade komentare osim da puno govore o jadnicima koji su ih napisali.Ivek je prvi ukupno,u slalomu i kombinacije a tako će ostati do kraja.Reklo bi se da rutinski drži prednost u sve tri discipline.

VL
FO
FOISZ
17:11 05.02.2012.

Kakav će to samo dvoboj biti u Rusiji za tjedan dana. Ivica i Beat za kombinacijski mali kristalni globus. Prednost Ivice iznosi 16 bodova...

VL
EP
epimen
17:30 05.02.2012.

@JackRussell slušaj, pseća pasmino, nađi mi gdje sam napisao da nije bitna kvaliteta skija. to je pod jedan... pod dva, koji qrac ih ne promijeni ako je do njih, je li ga netko možda prisiljava da skija na njima !?!? apsurdno je vaditi se na te razloge, a kostelićev tim (ivek manje) konstantno se poslije malo lošijeg rezultata izvlače na navedene stvari, ali konstantno... ili skije, ili snijeg ili jednostavna staza. a nitko se ne osvrće na to da je ivica danas zapravo podbacio u slalomu, a imao je i skije i dobar snijeg i kompliciranu stazu !

VL
OB
-obrisani-
17:39 05.02.2012.

Ma dajte malo ozbiljnosti više je obitelj Kostelić u 10 godina napravila dobroga nego ostatak države u 20 godina.

VL
DU
Deleted user
12:19 05.02.2012.

Ovo je sramota. Toliko iskustvo a uvjereno deklasiran u spustu, utrku iza utrku. Ne moze nitko da me uvjeri da je to manjak kvalitete. Cak i svedski eksperti kazu da vozi dobro, bez gresaka. I zasto onda zaostaje vise nego 2,5 sekundi svaku utrku? Naravno da su skije krive. S istim skijama koji imaju austrijanci bio bi on u prosjeku najmanje za sekundu brzi u svaku utrku.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.