Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MIAMI

Dodig ostao bez finala u parovima

Ivan Dodig
Foto: Press Association/Pixsell
29.03.2019.
u 21:26

U odlučujućem setu Dodig i Roger Vasselin su gubili s 3-7, pa s četiri uzastopna poena poveli s 8-7, no nizozemsko-grčka kombinacija je osvojila tri zadnja poena u meču, koji je trajao sat i 50 minuta.

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Francuz Edouard Roger-Vasselin nisu se uspjeli plasirati u finale ATP turnira iz serije "masters 1000" u Miamiju nakon poraza od Nizozemca Wesleyja Koolhofa i Grka Stefanosa Tsitsipasa s 3-6, 7-6 (2), 8-10.

Hrvatsko-francuski par je, nakon gubitka prvog seta, u drugom spasio dvije vezane meč-lopte na servis protivnika kod 4-5, da bi potom dobili set u "tie-breaku". U odlučujućem setu Dodig i Roger Vasselin su gubili s 3-7, pa s četiri uzastopna poena poveli s 8-7, no nizozemsko-grčka kombinacija je osvojila tri zadnja poena u meču, koji je trajao sat i 50 minuta. 

Isner u finalu

Amerikanac John Isner prvi je finalist ATP masters 1000 turnira u Miamiu nakon što je u polufinalu svladao Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea s 7-6 (7/3), 7-6 (7/4). 

Deveti igrač svijeta Isner je u dva "tie-breaka" slavio protiv 18-godišnje kanadske senzacije, koja je u četvrtfinalu izbacio našeg Bornu Ćorića. Branitelj naslova Isner će svoj naslov u finalu braniti protiv boljeg iz dvoboja Rogera Federera i još jednog mladog Kanađanina Denis Shapovalova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije