Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Dodig i Melo propustili veliku priliku i ostali bez finala

Dodig, Melo
Jurica Galoić/PIXSELL
29.01.2015.
u 08:33

Dodig i Melo imali su sjajnu priliku budući da su tie-breaku trećeg seta vodili 5:2. No, nakon toga su izgubili sve poene do kraja i Francuzi su prošli u finale.

Ivan Dodig i Marcelo Melo nisu uspjeli izboriti finale Australian Opena. Bolji od hrvatsko-brazilske kombinacije bili su Francuzi Nicolas Mahut i Pierre-Hugues Herbert sa 4:6, 7:6 (5), 6:7 (5).

Dodig i Melo imali su sjajnu priliku budući da su tie-breaku trećeg seta vodili 5:2. No, nakon toga su izgubili sve poene do kraja i Francuzi su prošli u finale.

Mahut i Herbert u finalu će igrati protiv Talijana Simonea Bolellija i Fabija Fogninija, a Dodigu i Melu utjeha može biti da su zaradili 142.500 tisuća dolara te da im je ovo najveći uspjeh na prvom Grand Slamu.

>> Wawrinka: Novak? To je samo još jedan meč. Istina, bit će težak

Komentara 1

JW
JW
11:42 29.01.2015.

šteta,velika šteta,prokockali su dobiveni meč,imali su i break u trećem,mislim da ih je poremetio onaj sporan poen kod break lopte za naše kad je Herbert vrlo vjerojatno dirao lopticu prije nego ju je Mahut reternirao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije