Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDUĆI PUT PAMETNIJE

Dočekalo ga neugodno iznenađenje: Skupo platio seks u troje, ali ovome se nije nadao

Le'Veon Bell
Foto: Instagram/leveonbell
1/2
01.07.2019.
u 12:15

Prva je bila gola kada sam izlazio. A druga? I ona je bila gola,, rekao je Le'Veon koji nije želio šutjeti te je postao poznat kao osoba koja je zabavu u troje platila čak milijun dolara

Le'Veon Bell velika je zvijezda američkog nogometa, a ovih je dana došao na naslovnice tamošnjih tabloida zbog nevjerojatne priče u kojoj je poznati sportaš opljačkan.

Bell se odmara od naporne sezone i priprema se za novu, a večer prije jutarnjeg treninga odlučio se malo zabaviti te je u svom velebnom i skupocjenom domu organizirao mali intimni tulum. Pozvao je dvije djevojke kako bi se svi zajedno ''zabavljali pod plahtama'', a nakon burne noći Bell je ujutro otišao na trening. 

Kada se vratio, imao je što i vidjeti. Dvije djevojke shvatile su kako im je ovo dobra prilika te su opljačkale Bella. Fascinantno je da su ukrale stvari u vrijednosti milijun dolara

"Uzele su sat, novac i još nekoliko dragocjenih predmeta. Ukupna vrijednost svega je oko milijun dolara", rekao je sportaš koji se odlučio našaliti te je ovako opisao lopove

"Prva je bila gola kada sam izlazio. A druga? I ona je bila gola", rekao je Le'Veon koji nije želio šutjeti te je postao poznat kao osoba koja je zabavu utroje platila čak milijun dolara. 

Ipak, preživjet će Bell taj gubitak jer je baš nedavno potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan čak 52 milijuna dolara. 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:11 01.07.2019.

Trebao je reći da su ga silovale i opljačkale.

ZE
Zekonja
13:03 01.07.2019.

Pricam ti pricu. SIgurno je imao milijun dolara u carapama u ormaru. Ovaj vecernji se pretvorio u hrpu fake news. Ne moze pasti na nize grane od ovoga.

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
12:45 01.07.2019.

Nezaboravno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije