Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojena Katalonija

Dobud nije obranio peterac, ali Jug je pobijedio

\'27.11.2010., Mladost, Zagreb - Triglav Jadranska vaterpolo liga, 5. kolo, HAVK Mladost - VK Jug CO.  Andro Buslje, Vanja Udovicic, Josip Pavic Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
08.01.2011.
u 15:50

Žestoko je bilo u drugom jučerašnjem katalonsko-hrvatskom obračunu, u utakmici između Barcelonete i Juga. Dubrovčani su, bez ozlijeđenih Vićana i Obradovića, pobijedili sa 18:11.

I gospari su, poput žabaca, izvrsno otvorili utakmicu i poveli najprije sa 7:2 (u 10. minuti), a potom i sa 9:5 (u 13. minuti), međutim dopustili su domaćim igračima da im se pri kraju druge četvrtine približe na samo pogodak razlike, 9:8, te na početku treće četvrtine na 10:9. Deveti pogodak za domaćina postigao je Fernandez u pomalo čudnim okolnostima. Nakon što je Drobac skrivio prekršaj za peterac (bila je to ujedno njegova treća osobna pogreška), Fernandez je uzeo loptu, a mladi Jugov vratar Nižić malo je isplivao ispred vrata. Sudac mu je pokazivao da se mora vratiti, ali Nižić je bio toliko usredotočen na izvođača najstrože kazne da se nije obazirao na upute sudaca. Zbog toga je isključen, na vrata je stao Dobud i nije obranio.

– Bilo je i previše pogodaka, ali mi svejedno nismo smjeli dopustiti da nam se približe samo na pogodak razlike. No, svi su nam braniči imali po dva isključenja – ustvrdio je Jugov trener Elvis Fatović.

Trostruki strijelac Sandro Sukno rekao je:

– Doista ne znam zašto sam isključen s pravom zamjene. Barceloneti je ovo bila posljednja prilika da se ukrca u vlak za sljedeći krug, njezini igrači nisu birali sredstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije