Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stipe stiže sutra

Dobro da ga je Štimac pustio: Pletkosin Rostov izborio ostanak!

'16.10.2012., Gradski vrt, Osijek - Kvalifikacije za SP 2014. u nogometu, skupina A, Hrvatska - Wales. Stipe Pletikosa.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Goran Stanzl/PIXSELL
03.06.2013.
u 13:18

Plete je morao nagovarati Štimca da mu dopusti da igra utakmicu na granici s Kinom četiri dana prije Škotske i na kraju se isplatilo

Nogometaši ruskog Rostova ostaju prvoligaši. Momčad Stipe Pletikose bila je uspješnija od SKA Energije u dvije utakmice razigravanja i izborila ostanak u elitnom nogometnom razredu.

Rostov je prvo slavio s 2:0 na domaćem terenu, a danas su sa 1:0 slavili u gostima, u dalekom Habarovsku, drugom najistočnijem ruskom gradu, koji je doslovno na granici s Kinom.

Oko Pletikosinog angažmana u ovoj utakmici lomila su se koplja s obzirom da se reprezentacija punom parom priprema za susret sa Škotskom u petak u Maksimiru, a on tri dana prije mora prijeći dalek put.

Štimac je na kraju ipak popustio Rusima, ponajviše zbog razgovora s vatrenom "jedinicom" pa bi, nakon 12-satnog leta iz Vladivostoka, Plete u Zagreb trebao stići u utorak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije