Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO SE

Dobre vijesti za Dinamo: Sevilla ostala bez jednog od ključnih igrača

Dinamo - Sevilla
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/8
31.10.2016.
u 16:41

Francuski nogometaš Samir Nasri, strijelac pobjedničkog pogotka za Sevillu na gostovanju kod zagrebačkog Dinama u 3. kolu Lige prvaka, neće biti na raspolaganju za dvoboj koji će Sevilla i Dinamo odigrati u srijedu na stadionu Sanchez Pizjuan, objavio je andaluzijski klub u ponedjeljak.

"Nasri je pretrpio ozljedu mišića lijeve zadnje lože i otkrio je pregled magnetskom rezonancom. Koliko će dugo igrač izbivati s terena, bit će poznato nakon dodatnih pretraga", stoji u priopćenju iz Seville.

Nasri je ozlijeđen u subotnjem prvenstvenom dvoboju na gostovanju kod Sporting Gijona, gdje je Sevilla osvojila bod (1:1). Koliko je važan Francuz za Sevillu, pokazuje da je po dolasku na jednogodišnju posudbu iz Manchester Cityja bio devet puta u početnoj postavi te postigao tri pogotka u svim natjecanjima.

Osim dvoboja s Dinamom, vrlo je vjerojatno da će bivši francuski reprezentativac morati propustiti i prvenstveni derbi protiv Barcelone koju će Sevilla ugostiti u nedjelju, 6. studenoga.

>> Sevilla remizirala sa Sportingom, Nasri se ozlijedio i upitan je za Dinamo

Komentara 4

UN
unbekant
18:53 31.10.2016.

Pa nazalost Sevilja,i s onakvom klupom moze Dinamo pobjediti,nemojmo se zavaravati,sva sreca ovog svjeta nasem Dinamu.

DZ
daaa_ziher
18:40 31.10.2016.

to je to, sigurna pobjeda

PA
pavel1001
22:08 31.10.2016.

evo nam šanse 🙈

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije