Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov maraton

Dobar maratonac za pobjedu može zaraditi 5000 eura

Maraton
Anto Magzan | VLM
04.10.2009.
u 21:54

Zaključno s današnjim danom za Večernjakov Zagreb maraton, koji će se održati 11. listopada, prijavilo se 259 trkača za maraton, 372 za polumaraton, te 118 građana. Zasad se nisu prijavili lanjski pobjednici, Ruskinja Tatjana Perepelkina te Đuro Kedžon iz Bosne i Hercegovine.

Organizatori vjeruju da će se prijaviti.

Nagradni fond je kao i lani. Pobjednik muškog i ženskog maratona bit će nagrađen sa po 3000 eura. Drugoplasirani će dobiti po 2000, a trećeplasirani po 1000 eura. Pobjednici polumaratona dobit će po 800 eura. Posebno će se nagraditi rekord staze (1000 eura) te rezultat ispod 2:14 za muškarce, odnosno 2:38 za ženske (2000 eura).

Nagrade su primamljive. Dobar maratonac može za jednu utrku zaraditi 5000 eura.

– Očekujemo da će se do nedjelje prijaviti još puno dobrih maratonaca – rekao je Franjo Kordić, tajnik ZAS-a. (dm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije