Naslovnica Sport Tenis

Djevojka pobacila nakon što ju je napao prijatelj, čeka se reakcija Đokovića

Organizatori Wimbledona su  objavili da Amerikanca neće pozvati na ovogodišnje izdanje te  mu neće dozvoliti ulaz u svečanu ložu
26. travnja 2019. u 19:15 9 komentara 36761 prikaza
Novak Đoković i supruga Jelena
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Bivši Grand Slam pobjednik iz 1998. godine (Australian open i Roland Garros) u kategoriji mješovitih parova, Justin Gimelstob proglašen je krivim za fizički napad te uvjetno osuđen na tri godine uz 60 dana dobrotvornog rada. Naime, u studenome prošle godine u Los Angelesu je nasrnuo  na bivšeg prijatelja Randalla Kaplana i njegovu ženu.

Matea Rajković Šokantna priča Bludničio nad hrvatskom sportašicom: 'Probudilo me dahtanje, a kad sam otvorila oči...'

Trener Johna Isnera i član ATP-a nanio je Kaplanu 50 udaraca u gužvi u kojoj su sudjelovali Kaplanova žena Madison koja je poslije incidenta imala pobačaj, dvogodišnje dijete te još jedna osoba.

Amerikancu je ova presuda opasno ugrozila mjesto u ATP-ju u kojemu je jedan od tri predstavnika igrača te je bio jedan od najozbiljnijih kandidata da na čelu ATP-ja zamjeni Britanca Chrisa Kermodea, koji od 2020. godine neće više obavljati svoju trenutnu funkciju.

Novak Đoković Završni turnir Đoković dobio Federera: Masters seli iz Londona

Novak Đoković kao predsjednik Savjeta ATP igrača ima mogućnost Gimelstoba ukloniti iz ATP-a, ali mu je potrebna podrška barem šestoro od ukupno desetoro članova. I dok se Nole još nije izjasnio povodom minulog događaja, svoje je mišljenje iznio kanadski tenisač Vasek Pospišil.

- Želio bih se ograditi od komentara koji se tiču Justinovog privatnog života jer ne znam sve potrebne činjenice. Mogu reći da je Justin do sada radio nevjerojatan posao s pozicije predstavnika igrača u ATP -  Pospišilova je izjava za Tennis.Life” s kojom je stao u Gimelstobovu obranu.

Nikola Mektić i Franko Škugor MONTE CARLO Sjajan uspjeh hrvatskih tenisača! Velikim preokretom Škugor i Mektić osvojili masters

Rafael Nadal je želio ostati neutralan te ne ulaziti dublje u cijelu situaciju.

- Jedino što mogu napraviti , kao netko tko nije član Savjeta, je da kažem članu Savjeta što mislim ako me o tome pita - rekao je Nadal u Barceloni.

Također organizatori Wimbledona su  objavili da Amerikanca neće pozvati na ovogodišnje izdanje te  mu neće dozvoliti ulaz u svečanu ložu.

>>> Pogledajte emotivnu konferenciju Andyja Murraya

 

 

 

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • Stevo.Hasanbegovic:

    Dva tenisača su osvojila Grand Slam? Na čemu si ti?

  • qqq:

    Koje smeće od članka, samo da se Đoković spomene.

  • qqq:

    Koje smeće od članka, samo da se Đoković spomene.