Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Max TV Prva HNL

Dječji vrtić iz Vinkovaca utakmicu na Poljudu čeka s optimizmom

cibalia zagreb
Goran Ferbežar/Pixsell
04.10.2012.
u 13:30

– Primarni nam je zadatak spriječiti njihove prijetnje, a sve što uspijemo učiniti prema naprijed, za nas je velik uspjeh

Poslije lošeg starta na kraju sezone, a onda i tri pobjede u zadnja četiri kola, nogometaši Cibalije danas igraju s Hajdukom. Bit će ovo još jedna prilika da dječji vrtić iz Vinkovaca, kako svoju momčad naziva trener Željko Kopić, pokaže da zadnji rezultati gdje se prije svega ističe uvjerljiva pobjeda nad Rijekom (4:1) nisu slučajni. Dario Rugašević, jedan od oslonaca Cibalije, kaže da u momčadi nema euforije i da svi spremno i čvrsto na zemlji čekaju početak utakmice s Hajdukom.

– Ako uspijemo uspostaviti trkačku ravnotežu i ako se obranimo u prvih pola sata od Hajdukovih napada, onda su nam vrata prema uspjehu otvorena. Kada je u pitanju Hajduk, za nas nema nepoznanica. Primaran nam je zadatak spriječiti njihove prijetnje, a sve što uspijemo napraviti prema naprijed, za nas je velik uspjeh. U Split se ne idemo braniti. Forma nam je u uzlaznoj liniji i mislim da bi u Splitu mogli biti još bolji. Moramo igrati više prema naprijed, ali ponajprije odgovornije u obrani mislimo li nešto ušićariti usred Poljuda – rekao je Rugašević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije