Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele i Vrsaljka

Direktor Uniteda u Zagrebu dogovarao Halilovićev transfer!?

Alen Halilović (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
07.12.2012.
u 17:41

Daily Mail za Halilovića navodi da ima tek 16 godina te da se vjeruje kako će biti bolji čak i od Luke Modrića

Dinamov wunderkind Alen Halilović i dalje je u središtu pozornosti. Odlične igre zainteresirale su brojne strane klubove, a prema pisanju Daily Maila, u Zagrebu je ovih dana boravio glavni direktor Manchester Uniteda David Gill koji je krenuo u pregovore o transferu modrog dragulja.

United je za Halilovića spreman ponuditi čak 18 milijuna eura, ali zanimljiva im je i opcija da uzmu Šimu Vrsaljka pa da za njih dvojicu u paketu ponude 25 milijuna eura.

Daily Mail za Halilovića navodi da ima tek 16 godina te da se vjeruje kako će biti bolji čak i od Luke Modrića, a da su za njega zainteresirani i Manchester City te madridski Real.

>>>Ne odustaje: City poslao novu ponudu za Halilovića od 11. mil €!

Komentara 9

VO
vonstauffenberg
22:19 07.12.2012.

Premlad i ne treba ga prodat.Ima vremena da si podigne cijenu.Treba razvit momčad za sljedeću sezonu u ligi prvaka(naravno ako se kvalificiramo,što vjerujem da bumo) i prekinemo sramoćenje.

IV
ivaan
17:50 07.12.2012.

Haliloviće ne treba prodati barem dok ne postane punoljetan. A ako za Vrsaljka mogu uzeti 7-8 miliona neka ga prodaju, jer on je poprilično zreo igrač.

Avatar toxic alien
toxic alien
23:41 07.12.2012.

Mamic mora maloga zadrzati barem jos 3-4 godine, iako to nece biti lako. I ne samo njega, nego i ostale mladje igrace. U protivnom, od iskustva koje oni sada sticu u ligi prvaka, Dinamo nece imati nikakve koristi. Nazalost, nije sve u Mamicevim rukama. Ako igrac zeli otici i ako postoji klub koji je spreman otkupiti njegov ugovor, igrace je skoro nemoguce zadrzati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije