Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVLJEN PERKOVIĆ

Direktor Osijeka odbrusio novinarima: A u kakvom je to stanju Osijek? Ja preuzimam odgovornost

Osijek: Ivica Kulešević i Alen Petrović dali izjavu na početku priprema za novu sezonu HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
03.03.2023.
u 13:48

Na predstavljanju novog trenera govorio je i Ivica Kulešević. Nije mu najbolje sjela konstatacija da se Bijelo-plavi nalaze u krizi...

Nogometni klub Osijek danas je na konferenciji za medije predstavio novog trenera prve momčadi, Borimira Perkovića. Na klupu Bijelo-plavih strateg stiže nakon što su u Gradskom vrtu izgubili strpljenje s Austrijancem Reneom Pomsom, koji je upisao tri poraza u posljednje tri utakmice. Uz Perkovića, na konferenciji je bio i sportski direktor kluba Ivica Kulešević. Objasnio je kako su se dogovorili. 

- Komunikacija s Borom je išla jako dobro. Prije dva-tri dana je pokazao da je spreman i da želi doći. Dogovorili smo se da dođe odmah, bez obzira na to što je pred nama teško gostovanje na Maksimiru. Ja kao sportski direktor preuzimam odgovornost za njegovo dovođenje, kao i za sve ulazne i izlazne transfere - rekao je Kulešević.

Pri kraju je izgradnja stadiona na Pampasu. Kaže i da su stigle ponude za igrače vrijedne milijune...

- Imamo dugoročnu strategiju za koju će trebati malo strpljenja. Infrastruktura je sad prioritet. Imamo ambicije ispuniti želje svojim navijačima, a to je da pokušamo osvojiti trofej i ući u skupinu nekog europskog natjecanja. Išli smo u jednom smjeru, a onda smo se okrenuli u drugom. Vraćamo se na početne postavke. Za rezultate smo svi odgovorni. Postojala je strategija da Nenad Bjelica dođe, no pokazalo se da ta strategija nije ispunila očekivanja. Prijelazni rok je odrađen u dogovoru s vlasnicima kluba. Odrađen je točno po dogovoru. Odbili smo i neke milijunske transfere. Slijedimo strategiju kluba i dajemo priliku mladim dečkima. 

Novinari su u jednom trenutku istaknuli da je Osijek u rezultatskoj krizi, što Kuleševiću nije najbolje sjelo. 

- A u kakvom je to Osijek stanju? Završavamo novi stadion, treći smo na tablici, prijelazni rok je dobro odrađen. Iako smo malo slabiji nego što smo bili, imamo druge igrače koje se nešto pita. Možete li mi odgovoriti na moje pitanje? - odbrusio im je direktor. 

Osječani su na tablici HNL-a treći s 35 bodova, tri manje od četvrtoplasiranog Slaven Belupa. Vodeći je Dinamo s 55, a drugi Hajduk s 44 boda. 

 

Komentara 2

PL
plajo
14:39 03.03.2023.

Kulešević će sve napraviti da ostane na platnom spisku, nisam siguran da je na toj poziciji zbog sposobnosti , ako si odgovoran kao što kažeš onda podneseš ostavku, odeš zajedno sa onima koje si postavio, ovako ispadaš licemjer.

DM
drazen.muhvic
14:04 03.03.2023.

Ono kada lik kao preuzima odgovornost za rezultate i transfere, a vritnjak dadu treneru???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije