Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI START

Dinamovac pokazao stopalo nakon kontakta s Bradarićem: Kažu, nije žuti

Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
05.04.2018.
u 13:29

"Kažu, nije žuti", sarkastično je poručio Perić.

Isključenje kapetana Rijeke Filipa Bradarića usmjerio je jučer polufinale Kupa na Maksimiru u kojem je Dinamo na kraju slavio s 3:0.

Bradarić je drugi žuti karton zaradio na početku drugog poluvremena nakon što je startao na Dinu Perića.

Riječani su zbog toga ljutiti napustili Zagreb, a Bradarić je vrijeđao suca Marija Zebeca.

Foto: Instagram/Wanda Nara

A sada se oglasio i Perić koji je na Instagramu objavio fotografiju stopala na kojem se vide tragovi udarca.

"Kažu, nije žuti", sarkastično je poručio Perić.

S druge strane, sudački ekspert Draženko Kovačić jučer je ovako prokomentirao start:

– Čini se da je Bradarić prvi došao do lopte, ispred njega nema igrača i njegov start je prema lopti. Tada tek dolazi igrač Dinama... Ovdje nije trebao biti crveni karton.

Komentara 16

CG
crna.guja10
13:48 05.04.2018.

Koga vi sve ne proglašavate sudačkim ekspertima! Proglasite i Keka , "velikog" trenera koji je u životu, kao igrač i trener,osvojio jedno prvenstvo! Ali tek mu je 57 godina,ima još vremena za njega. Ali nije on kriv za to, zaa sve su krivi suci.....Dinamo.....gospodin Mamić......

GI
gismund
14:21 05.04.2018.

1. bradarić nije dobio crveni karton, nego najprije drugi žuti, koji je onda povukao za sobom crveni....................................... 2. bradarić jest desetinku sekunde prije perića udario loptu, ali je išao ispruženom nogom i džonom što se smatra opasnom igrom, a ta opasna igra imala je i krvavi rezultat što se vidi po perićevoj nozi i za to je opravdano dobio drugi žuti.................................................. 3.bradarić je već trebao ranije dobiti drugi žuti, a dinamo penal kad je bradarić rukom zaustavio udarac doumbije koji je išao prema golu rijeke pa se uopće ne bi ni pričalo o ovom drugom žutom jer bi bradarić već bio isključen krajem 1. poluvremena. to je samo alibi rijeci i keku za neugodan poraz. suci jesu griješili, ali kad se zbroji-više na štetu dinama.

MA
..Marsijanac
15:27 05.04.2018.

Bradaric je isao dzonom na loptu i protivnicku nogu. Zuti karton je cist kao suza. Pored toga je sudac zakinuo Dinamo za jedanajsterac u 45-toj minuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije