Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi u Europi

Dinamu stigla Uefina kazna zbog neprimjerenog ponašanja navijača

Dinamo - Fenerbahce
Foto: Sanjin Strukić/Marko Prpić/PIXSELL
1/5
02.10.2018.
u 13:42

Ukupno je u ovoj natjecateljskoj sezoni GNK Dinamo kažnjen sa 77 tisuće eura kazne uz otvoreni disciplinski postupak za utakmicu protiv Fenerbahçea

GNK Dinamo zaprimio je dva nova rješenja disciplinske komisije Uefe prema kojima mora platiti 39 tisuća eura na ime kazni iz dvije utakmice doigravanja Lige prvaka protiv Young Boysa.

Naš klub kažnjen je s 15 tisuća eura zbog uporabe pirotehnike te bacanje objekata s gostujuće tribine na utakmici u Švicarskoj koja je igrana 22. kolovoza te 24 tisuće eura zbog blokiranih stepenica te uporabe pirotehnike na uzvratnoj utakmicu u Maksimiru.

Dinamo - Fenerbahce
1/19

Ukupno je u ovoj natjecateljskoj sezoni GNK Dinamo kažnjen sa 77 tisuće eura kazne uz otvoreni disciplinski postupak za utakmicu protiv Fenerbahçea.
 
I ovim putem apeliramo na naše navijače da se suzdrže od svih protupravnih aktivnosti na utakmicama u svim natjecanjima u kojima GNK Dinamo nastupa.

>>Pogledajte u videu: Navijači Dinama u redu za ulaznice u Maksimiru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije