Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA U LONDONU

Dinamu protiv Tottenhama sudi čovjek koji modrima nije ostao u dobrom sjećanju

Leicester City v Slavia Praha - UEFA Europa League - Round of 32 - Second Leg - King Power Stadium
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
09.03.2021.
u 12:17

Gozubuyuk je do sada tri puta sudio zagrebačkom sastavu u eurokupovima, sva tri puta na gostovanjima i svaki je put Dinamo izgubio.

Prvu utakmicu osmine finala nogometne Europske lige između Tottenhama i zagrebačkog Dinama, koja će se igrati u četvrtak u Londonu s početkom u 21 sat, sudit će 35-godišnji Nizozemac Serdar Gozubuyuk.

Gozubuyuk je do sada tri puta sudio zagrebačkom sastavu u eurokupovima, sva tri puta na gostovanjima i svaki je put Dinamo izgubio.

Prvi put Dinamo se sreo s Gozubuyukom još 23. listopada 2014. godine u Salzburgu u 2-4 porazu od istoimenog domaćina u susretu Lige prvaka, dok su preostale dvije utakmice novijeg datuma, odnosno iz 2019. godine.

Tako je Gozubuyuk sudio prvu utakmicu 16-ine finala Europske lige između Viktorije Plzen i Dinama 14. veljače 2019. koja je završila pobjedom češkog sastava 2-1 te dvoboj u skupini Lige prvaka između Manchester Cityja i Dinama 1. listopada 2019. koja je završila rezultatom 2-0 u korist engleskog predstavnika.

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zg1985
15:12 09.03.2021.

nizozemac serdar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije