Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni transferi

Dinamu propalo drugo pojačanje iz Francuske: Što je odbilo zvijezdu Clermonta?

Match de Ligue 1 Uber Eats "Monaco - Clermont (1-1)" au stade Louis II
Foto: Norbert Scanella
1/3
16.06.2023.
u 20:27

Clermont je sezonu završio na osmom mjestu, samo tri boda iza Lyona, čime je postao jedno od najvećih iznenađenja prošle sezone u Ligue 1. Jedan od velikih igrača u tom uspjehu bio je i reprezentativac Tunisa Saif-Eddine Khaoui, koji je bio na pragu dogovora s hrvatskim prvacima

Prošloga tjedna je za 1.3 milijuna eura iz francuskog drugoligaša Parisa na Maksimir stigao Maxime Bernauer. Dinamo je iz Clermonta nastojao dovesti i 28-godišnjeg reprezentativca Tunisa Saif-Eddinea Khaouija.

Igrač i Dinamo su navodno bili blizu dogovora, a u Zagreb je trebao stići kao slobodan igrač. Međutim, u posljednjem trenutku su se u razgovore uključili i financijski jači klubovi, a Dinamo se povukao.

GALERIJA Hrvatska pobijedila Nizozemsku 4:2 u polufinalu Lige nacija

Match de Ligue 1 Uber Eats "Monaco - Clermont (1-1)" au stade Louis II
1/291

Tunižanin je tijekom protekle sezone upisao 34 nastupa, od čega je 23 puta bio u prvoj postavi. Tijekom tih nastupa upisao je sedam golova i četiri asistencije, a Clermont je uz njega ostvario zapažen uspjeh bez obzira na jedan od najmanjih proračuna u Ligue 1.

VEZANI ČLANCI:

Naime, Clermont je sezonu završio na osmom mjestu s tri boda zaostatka za Lyonom. Khaoui je u Clermont stigao 2021. godine iz Marseillea za 1.8 milijuna eura odštete. Prije Marseillea igrao je za Tours, u čijoj je nogometnoj školi i započeo svoj put.

VIDEO Dalić otkrio što je kazao vatrenima: To je moja velika želja, a i vaša

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
zoranos
08:54 17.06.2023.

Kratko i jasno - Dinamo danas ne može kupiti više nikoga, a može prodati svakoga i to debelo ispod cijene! Pitanje je samo vremena koliko će tako izdržati jer Dinamo još samo ima Šutala, Livakovića, Ivanušeca i Baturinu koje može dobro prodati i to je to. S tim novcima mogu dominirati još možda dvije sezone, a nakon toga Dinamo će postati ono što je Cibona danas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije