Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKA ZA NASLOV

Novo pojačanje na Maksimiru: Hoće li ovaj nogometaš riješiti probleme Dinama?

Dorin Rotariu
Foto: fcdinamo.ro
21.12.2016.
u 20:16

– Razgovarao sam s ljudima iz Dinamo Zagreba, ali još uvijek se nije dogodilo ništa konkretno, za sada je sve na razgovoru – rekao je Adrian Mutu

Dinamo će u zimskom prijelaznom roku po nove igrače. Modri žele preskočiti Rijeku i osvojiti još jedan u nizu naslova prvaka, ali za to će im trebati barem jedno napadačko pojačanje.

A čini se da su ga pronašli u Rumunjskoj. Naime, Adrian Mutu, direktor Dinama iz Bukurešta otkrio je da se zagrebački klub raspitivao za 21-godišnjeg Dorina Rotarija, piše Goal.

– Razgovarao sam s ljudima iz Dinamo Zagreba, ali još uvijek se nije dogodilo ništa konkretno, za sada je sve na razgovoru – rekao je Mutu rumunjskom Digi Sportu.

A tko je još zainteresiran za Rotarija, provjerite ovdje

>> Dinamo nikad nije bio dalje od navijača i publike, a od njega se bogate ljudi koji nogometu ne žele dobro

Komentara 3

SE
senior
00:04 22.12.2016.

Ovo raznorazna piskarala koja se niti ni ne potpisuju a nogomet se razumiju kao i "Marica u krivi ljubavni mišić" pišu o svojim maštama ponekada ovijena alkoholnim parama.

DA
daali
20:47 21.12.2016.

Se to u Dinamo (našem) sprdaju i pokušavaju zamagliti situaciju - kao sa karimijem??? Dinamo Bukurešt je 5. u ligi - nešto kao Slaven kod nas. Taj čovjek je kod njih dao 6 golova u 21 utakmici, a napadač je!!!! DAJTE KUPITE EJUPIJA i onog Brazilca iz Belupa za početak.

AS
asi2013
07:33 22.12.2016.

Kladio bi se da Dinamo ima ovakvih kod sebe, Opet kupuje mačke u vreći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije