Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

Dinamovci žale za propuštenim prilikama: 'Dogodio nam se taj nesretni penal...'

Susret RB Salzburga i Dinama u 3. kolu UEFA Lige prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
05.10.2022.
u 21:19

- Znali smo da igramo protiv agresivne momčadi i na to smo se pripremili. Dogodio se taj nesretni penal, a možemo žaliti za našim prilikama.

Dinamo je u trećem kolu Lige prvaka poražen od Salzburga (1:0), a utakmicu su prokomentirali igrači obje momčadi.

- Znali smo da igramo protiv agresivne momčadi i na to smo se pripremili. Dogodio se taj nesretni penal, a možemo žaliti za našim prilikama. Teško je bilo uz njihov presing, uvijek imaš igrača na leđima. Ulazili smo u dobre situacije, ali ih nismo iskoristili - rekao je Luka Ivanušec za HRT pa se osvrnuo na poništeni gol Drmiću.

- Nisam dobro vidio situaciju iz svoje pozicije, ali ako je VAR tako vidio vjerojatno je bilo zaleđe. 

Za tjedan dana ove se dvije momčadi sastaju na Maksimiru.

- Očekujemo sličnu utakmicu. Moramo izaći malo hrabrije i pokušati iskoristiti naše šanse. Vjerujem da će ih biti na Maksimiru.

Dino Perić je dodao:

- Oni su iskoristili svoje šanse, a mi svoje nismo. Izgledali smo kvalitetno, ali promašili smo dvije mrtve šanse. Žao nam je, ali imamo još tri utakmice do kraja, dvije su na Maksimiru, gdje se mi odlično osjećamo. Nadam se da ćemo biti bolji.

Salzburgov Luka Sučić smatra da će im na Maksimiru biti teže.

- Teška utakmica, ali mislim da smo zaslužili pobjedu. Dinamo nas je pri kraju pritiskao, ali zaslužili smo tri boda. Dinamo nas nije iznenadio, znali smo da su dobra momčad.

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije