Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETKOVIĆ OPET U RITMU

Dinamovci u deliriju nakon utakmice, javili se kapetan i strijelci

Rotterdam: Dinamo i Feyenoord igraju utakmicu 5. kola UEFA Europske lige
Igor Soban/PIXSELL
03.12.2020.
u 23:43

Sretan sam, velika čast jer sam postao rekorder. Neće biti vremena za proslavu. Imamo Belupo, CSKA pa Rijeku. Moramo se spremati, imamo težak raspored, moramo dobro odraditi pa ćemo poslije slaviti.

- Odlična utakmica. U svim segmentima smo bili bolja momčad i zasluženo smo prošli skupinu - poručio je Bruno Petković nakon pobjede Dinama u Rotterdamu.

Upravo je Bruno zabio prvi gol Modrih i to u posljednjim sekundama prvoga dijela iz penala.

- Penal? Da, mjerili su mi temperaturu prije utakmice haha. S obzirom na taj način na koji pucam penal, gledam golmana, siguran sam u sebe i vjerujem u sebe - rekao je pa prokomentirao ostatak svoje igre:

- Odigrao sam on što igram skoro uvijek, tu imam odličnu podršku suigrača koji mi stalno utrčavaju u prostor i ja sam tu da im otvaram prostor. Možda sam daleko od gola, ali tu su suigrači koji daju dodatnih deset metara kojih fali. Odlično se nadopunjavamo. Savršeno, gotovo svi. Pet utakmica nismo primili gol. Da stavimo Atletico Madrid u skupinu da neće primiti gol, teško je. Izuzetan uspjeh, počevši od golmana. Svaka čast. Ne želimo gledati na koga dalje, imamo još jednu utakmicu koju želimo odraditi. Ne razmišljamo toliko daleko - zaključio je Petković.

Radostan je i strijelac drugog Dinamovog gola, Lovro Majer.

- Jako sam sretan kao i cijela ekipa. Kako smo krenuli nismo očekivali da ćemo se kvalificirati tako lako, na kraju je ispalo da smo se lako kvalificirali. Pokazali smo ono što znamo i koliko vrijedimo što sam ja od početka tvrdio - rekao je pa nastavio:

- Kod prvog gola bila je cijela akcija, a kod drugog je bila još bolja. Kad je ovaj podignuo zastavicu i označio zaleđe razmišljao sam tko bi mogao biti u zaleđu. Ispalo je na kraju dobro i jako sam sretan zbog toga. Sigurno da nam prvo mjesto puno znači. Zbog samopouzdanja i svega. Ne znam s kim se križamo, prije dvije godine smo išli na trećeplasiranog iz Lige prvaka. Ne razmišljamo o tome, još jedna utakmica, idemo pobijediti i uživati - rekao je.

Svoje veselje nije mogao sakriti niti Dinamov rekorder i kapetan - Arijan Ademi.

- Sretan sam, velika čast jer sam postao rekorder. Neće biti vremena za proslavu. Imamo Belupo, CSKA pa Rijeku. Moramo se spremati, imamo težak raspored, moramo dobro odraditi pa ćemo poslije slaviti. Nemamo nikakve želje, treba odraditi CSKA ozbiljno.

O pet utakmica bez primljenog gola je rekao:

- To je jedna ozbiljna ekipa, to pokazuje jednu ozbiljnost i gard. Svaka čast obrani, i od napada i od obrane svaka čast svima - kazao je kapetan.

 

Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
00:13 04.12.2020.

Ovo je fenomenalno dečki, najjači smo najjači, tako ste dobro posloženi, a igra ima sve elemente vrhunskog modernog nogometa, pokrivanje uz stalni presing, protočnost i sigurnost, kreativnost i efikasnost, krenuli ste moćno, i sada na proljeće nema stajanja, nema predaje, sa ovom igrom možete i do kraja,možete sa svima, uzmite tu kantu, vjerujem u veliki uspjeh na proljeće u Europi, i svakako bravo za Zokija, stožer i upravu, ale, ale dinamo ale...

MA
matkopeic
10:23 04.12.2020.

Bravo plavi, odlična tekma, super rezultat. Nema predaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije