Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ OSTAJE CSKA

Evo što je Mamić poručio nakon slavlja u Rotterdamu

Rotterdam: Zoran Mamić na konferenciji za medije nakon pobjede Dinama
Igor Soban/PIXSELL
03.12.2020.
u 22:40

"Nije lako igrati ovdje, radi se o odličnoj momčadi bez obzira na probleme koje su imali, to je momčad koja nije kod kuće izgubila ne znam koliko utakmica"

Sretni smo zbog rezultata, zbog načina na koji smo igrali i sretni smo što u pet utakmica zaredom u Europskoj ligi nismo primili gol, možemo biti ponosni - rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon velike pobjede u Nizozemskoj. Naime, Dinamo je srušio Feyenoord u Rotterdamu 2:0 u 5. kolu skupine K Europske lige i time osigurao europsko proljeće, već drugo u tri godine. 

- Čestitke momčadi na sjajnoj igri i velikoj pobjedi. Odigrali smo od prve do zadnje minute jako dobru utakmicu i čini mi se da smo tokom svih 90 minuta kontrolirati stanje na terenu. Jako sam sretan zbog igrača koji su ovaj dobar rezultat apsolutno zaslužili, svojom igrom, svojim htijenjem, zalaganjem i strašću - rekao je strateg Modrih nakon slavlja u Rotterdamu.

Tvrdi, igrači su odradili sve kako je zamislio.

- Moramo priznati da ono što je stožer tražio od igrača, da su oni to gotovo stoposotno ispunili na terenu. Nije lako igrati ovdje, radi se o odličnoj momčadi bez obzira na probleme koje su imali, to je momčad koja nije kod kuće izgubila ne znam koliko utakmica. Sretan sam, zbog igrača, navijača i svih koji su bili ovdje i koji su nas gledali na televiziji - zaključio je Mamić.

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
04:38 04.12.2020.

Ja sam Zoki tvoj trenerski talent vidio i u prvom mandatu, igra je također bila lijepa i uspješna, no ovo sada me oborilo, zadnje dvije utakmice su atomske, na nivou najvećih klubova vođenih najvećim trenerima, a ta igra ima sve elemente vrhunskog modernog nogometa, pokrivanje uz stalni presing, protočnost i sigurnost, kreativnost i efikasnost, obrana monolitna, svi igrom pridonose tome, cijela ekipa igra istovremeno, konstatno kretanje, linije se istovremeno skladno pomiču, otvaranje i prilaz siugraču, uvijek otvorene dvije mogućnosti odigravanja, igrači kretanjima apsolutnao kontroliraju prostor i protok igre, motivacija i pristup 114%, i na tragu toga, neki dan sam se komentarom osvrnuo i prisjetio, za mene, po meni, na jednog od najvećih naših trenera, Ivan Đalma Marković, koji je prije 40 godina u povojima imao i stvarao iste postulate, ispred svog vremena, i sada me neizmjerno veseli kada to vidim u jednoj fantastičnoj primjeni, i to Zoki u tvojoj režiji, moj respect. Po ovome, na proljeće, ali i slijedećih par godina, možemo očekivati, nove čudesne rezultate Dinama u Europi, bravo, bravo...ale, ale dinamo ale...

ZV
zvezdomor
10:15 04.12.2020.

Poručio je-javljam se sljedeći put iz bosne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije