Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Dinamovac vikao na suigrače: 'Zadnjih 10 minuta igrate obranu za k****'

Zagreb: GNK Dinamo i CSKA Moskva u 6. kolu Europske lige na Maksimiru
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
10.12.2020.
u 23:57

Livakoviću se nije svidjela reakcija njegovih suigrača pa je urlao na njih.

Dinamo je večeras na Maksimiru s 3:1 svladao CSKA i tako na sjajan način završio natjecanje u skupini Europske lige. Modri su još u prošlom kolu osigurali prvo mjesto i bit će nositelji u ždrijebu šesnaestine finala.

A sjajan na golu Dinama bio je hrvatski reprezentativac Dominik Livaković. Vratar Dinama u 82. minuti prvo je obranio u slobodnjak Bistrovića, a onda sjajno skinuo zicer Čalovu.

Livakoviću se nije svidjela reakcija njegovih suigrača pa je urlao na njih.

- Ajte u pi*** materinu, zadnjih 10 minuta igrate obranu za ku*** - vikao je Livaković.

Nažalost, Dinamo se uspio upisati o knjige rekorda europskog nogometa i postati prvi klub koji je skupinu okončao bez primljenog pogotka.

Do sada niti jedan klub u povijesti Lige prvaka i Europske lige, otkako se igraju u sadašnjim formatima, nije skupinu okončao bez primljenog pogotka.

Nažalost, modri su ostali korak do podviga. Snove o ulasku u povijest rušio je hrvatski nogometaš Kristijan Bistrović postigavši pogodak za 3:1 u 76. minuti, čime je Dinamo primio gol nakon 526 minuta igre.

Ključne riječi

Komentara 8

DI
Dinamenavek
00:26 11.12.2020.

Gle ti kaj oni stave u prvi plan,kakav naslov pljuvački......Mamiću 100% si u pravu glede medija i harange koja se vrši nad Dinamom.

DI
Dinamenavek
00:07 11.12.2020.

To samo govori koliko je Dinamo dobar!

PE
PetiElement
07:25 11.12.2020.

O, jadnih li "novinara"..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije