Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP DRMIĆ
Povratak na članak

Dinamovac snima glazbu i slika: 'Zašto ne igram po 90 minuta? To je pitanje za trenera'

Žao mi je što se ozlijedio Bruno Petković jer nam je važan, ali nije mi opterećenje što sam sad jedini napadač, to mi je dodatna motivacija

Komentari 2

KU
Kujttim
20:20 30.03.2023.

Da Hajduk nije toliko nesposoban i da nisu dali nogu Dambrauskasu, razlika između Dinama i Hajduka bi pala na manje od 4 boda i Čačića bi smijenili. Ali uz ovakvu politiku Hajduka, Dinamo s lošim Čačićem ima 9 bodova prednosti.

VL
KU
Kujttim
20:18 30.03.2023.

Josip Drmić nije igrao jer je Serviser gurao Brunu Petkovića. Drmić odlično zarađuje u Dinamu i pozdravljam bavljenje što osim sportske, pokazuje i preferencije prema glazbenoj i likovnoj kulturi. Ako ima dobro računalo, pomoću programa umjetne inteligencije može pisati i eseje, pjesme i svaki mjesec izdavati novu knjigu te darivati Čačića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.