Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP DRMIĆ

Dinamovac snima glazbu i slika: 'Zašto ne igram po 90 minuta? To je pitanje za trenera'

30.03.2023.
u 11:41

Žao mi je što se ozlijedio Bruno Petković jer nam je važan, ali nije mi opterećenje što sam sad jedini napadač, to mi je dodatna motivacija

Ključne riječi

Komentara 2

KU
Kujttim
20:20 30.03.2023.

Da Hajduk nije toliko nesposoban i da nisu dali nogu Dambrauskasu, razlika između Dinama i Hajduka bi pala na manje od 4 boda i Čačića bi smijenili. Ali uz ovakvu politiku Hajduka, Dinamo s lošim Čačićem ima 9 bodova prednosti.

KU
Kujttim
20:18 30.03.2023.

Josip Drmić nije igrao jer je Serviser gurao Brunu Petkovića. Drmić odlično zarađuje u Dinamu i pozdravljam bavljenje što osim sportske, pokazuje i preferencije prema glazbenoj i likovnoj kulturi. Ako ima dobro računalo, pomoću programa umjetne inteligencije može pisati i eseje, pjesme i svaki mjesec izdavati novu knjigu te darivati Čačića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije