Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PORAZ

Dinamovac priznao: Oprostite, igrali smo ispod svake razine

Dinamo, Austria, Liga prvaka (1)
Marko Prpić/Pixsell
04.10.2013.
u 10:48

– Moramo reći "sorry" klubu, gradu, navijačima koji žive za ovaj klub i svima koji su uz nas. Igrali smo ispod svake razine – na terenu – rekao je Pinto.

Iako je trener Dinama Branko Ivanković nakon visokog poraza od Ludogoreca ustvrdio da je rezultat nepravedan, igrači su drukčije vidjeli utakmicu. Najiskreniji je bio Ivo Pinto koji se ispričao svima koji vole modri klub.

– Nemam običaj govoriti "sorry" jer to znači slabost i priznavanje pogreške, ali ovo je situacija kada jednostavno moramo reći "sorry" klubu, gradu, navijačima koji žive za ovaj klub i svima koji su uz nas. Igrali smo ispod svake razine i nije uopće bitno što mi smatramo da smo kvalitetna momčad ako to ne pokazujemo tamo gdje je bitno – na terenu – rekao je Pinto za službenu stranicu kluba.

Josip Šimunić nakon susreta istupio je kapetanski.

– Ovo je već stvarno previše. Imali smo svoje prilike, izgubili i to nam se više puta već događa te jednostavno moramo nešto učiniti; preuzeti odgovornost, više rizika i jednostavno dati sve od sebe da ovo sve skupa prestane. Pa ako treba  ići i glavom kroz zid samo da počnemo pobjeđivati. Jedna molba prema medijima: pustite moje suigrače na miru i kritizirajte mene – rekao je Dinamov kapetan.

Arijan Ademi uvjeren je da nije sve izgubljeno.

– Mislim da nismo bili tako loši na terenu kako sada ispada zbog rezultata jer stvarno smo imali nekoliko dobrih prilika večeras. Nažalost, nije išlo, oni su našli način kako da kazne naše greške i za to smo sami krivi. Ne želim da zvuči otrcano, ali ovo je druga utakmica grupne faze i imamo još prilika za sve popraviti – rekao je veznjak.

>> Dinamo igra bez trke i motiva, a Halilović puno solira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije