Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA PORAZA U EL

Dinamo igra bez trke i motiva, a Halilović puno solira

Branko Ivanković
Slavko Midzor/PIXSELL
04.10.2013.
u 09:51

- Alen je talentiran dečko, no treba ga pravilno voditi. Još uvijek previše toga pokušava riješiti sam - kaže Zajec.

Bivši Dinamov trener Velimir Zajec komentirao je utakmicu na HTV-u. Teška srca priznao je kako je Ludogorec ipak bolja momčad od Dinama.

- Bugari su imali bolju momčadsku igru, s malo dodira i puno kombinatorike s lakoćom su prolazili kroz Dinamove redove. Dok su Dinamovi igrači pokušavali predugim individualnim akcijama, bez puno trke i otkrivanja, te bez timskoga motiva. Kad se tako igra, onda se i dobije ovakva porcija - kazao je Zajec komplimentirajući pritom bugarsku momčad.

- Njihovi vezni igrači su mali, sitni, okretniji od Dinamovih preteretnih. Zato su nas kroz kombinatoriku i prolazili.

Kako je vidio Halilovićevu izvedbu?

- Alen je talentiran dečko, no treba ga pravilno voditi. Još uvijek previše toga pokušava riješiti sam.

Zeko je ipak uvjeren da Ivanković ima dovoljno vremena da promijeni mentalitet svojih igrača.

- Dinamov trener je dovoljno iskusan da izvuče plave iz ove nezavidne situacije. Zvučat će otrcano, ali treba se spustiti na zemlju i staviti glave skupa. Sve je još otvoreno - pokušao je Zajec barem malo osvijetliti tunel u kojemu su plavi zaglavili.

Josip Pivarić teško je pronalazio riječi po izlasku iz svlačionice.

- Ludogorec nije bio bolji, a mi smo izgubili 0:3. Imali smo nekoliko odličnih prilika, nismo ih iskoristili, a primili smo nevjerojatne golove. Naravno da smo tužni, nismo uopće mislili da će tako završiti - kazao je Dinamov branič.

Dinamu je ovo četvrti uzastopni poraz u Europskoj ligi, drugi ove sezone, a posljednju pobjedu u grupnoj fazi natjecanja ostvario je 4. studenoga 2010. godine u Bruggeu s Vahom na klupi. Od tada je u skupinama EL-a i LP-a odigrao 16 utakmica i u njima uzeo samo jedan jedini bod, protiv kijevskog Dinama.

Na utakmici u Sofiji nije bilo Dinamovoga sportskog direktora Zorana Mamića. Navodno je i dalje u potrazi za rješenjima za stoperske pozicije. Ali, želi li Dinamo nagodinu igrati zapaženiju ulogu u Europi potrebna mu je temeljita rekonstrukcija. Od dvojice novih golmana, preko stopera, do napadača-killera. A ostanu li plavi još neko vrijeme na nuli u EL-u, brzo će početi odbrojavati i Profesoru.

>> Nova pljuska modrima: Ludogorec razbio Dinamo 3:0!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije