Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ KRIZI PLAVIH

Dinamovac dobio veliko priznanje, izabran među najbolje igrače Lige prvaka

Susret Dinama i Milana u petom kolu UEFA Lige prvaka
Igor Kralj/PIXSELL
01.11.2022.
u 08:12

Nakon što je u prvom kolu Lige prvaka uvršten u idealnu momčad prema algoritmu Sofascorea, Dino Perić je u sljedećih nekoliko utakmica također odigrao značajnu ulogu...

Dinamova kriza u drugi je plan gurnula još neke ovosezonske pozitivne pojave u modroj momčadi. Jedna od njih je stoper Dino Perić koji, nakon problema s ozljedom, opet igra jako dobro u kontinuitetu. Nakon što je u prvom kolu Lige prvaka uvršten u idealnu momčad prema algoritmu Sofascorea, Dino Perić je u sljedećih nekoliko utakmica također odigrao značajnu ulogu.

U spomenutom prvom kolu elitnog europskog nogometnog natjecanja je, uz Axela Witsela bio najbolje ocijenjeni središnji branič s ukupnom ocjenom 8,1. Perić je ocjenu zaradio tako što je devet puta otklonio opasnost, blokirao pet udaraca te presjekao i oduzeo po dvije lopte. Osvojio je 5/6 zračnih duela i 2/4 duela na tlu. Nijednom nije bio predriblan.

Također, vrijedi spomenuti da je u drugom Dinamovom susretu protiv Milana u Zagrebu, unatoč četiri primljena pogotka, Perić bio ponajbolji igrač momčadi Ante Čačića. Ukupno gledajući, Dinamov stoper u istom je mjernom sustavu Sofascorea, sedmi najbolji branič u Ligi prvaka ove sezone.

Njegova ocjena je 7,38, iza njega su ostali još Joško Gvardiol (7,37), Matthijs de Ligt (7,37), Alessandro Bastoni (7,36), Wesley Fofana (7,35). Vodeći trojac najboljih stopera čine Lucas Hernandez (7,75). Thiago Silva (7,58) i John Stones (7,55). 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar feudalac
feudalac
09:00 01.11.2022.

Što bi dali u Hajduku da ih trese ovakva "kriza"!?

DU
Deleted user
08:21 01.11.2022.

Dalić ne čita statisticke podatke. Njega više zanima ima li igrač kakve veze s ajdukom. Perić na žalost nema.

BA
Bakota
21:34 01.11.2022.

Dečko je ovo zaslužio,odlično je odigrao sve utakmice nakon povrede...ima kontinuitet,spreman je....samo nek ga povrede zaobiđu... Bravo Dino💪⚽💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije