Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RODNI GRAD
Povratak na članak

Dinamova legenda u šoku: U Petrinji sam doživio sam kataklizmičke prizore

Zatekli ste me u kući moga tasta, 89-godišnjega Mate Damjanovića. On živi sam i bio je u kući za vrijeme potresa. Doživio je šok, pretrpio strah, ali srećom nije ozlijeđen

Komentari 2

Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
14:32 31.12.2020.

Pa te kuće u centru Petrinje bi se uskoro same srušile,a i 70 % ih je bilo prazno.Žao mi je ljudi sa sela koje nitko i ne posjećuje.Primjer :Hrvatska Kostajnica i okolna sela.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:18 31.12.2020.

Bog je nemilosrdno pravedan jer samo onim stravicno mutnim i izuzetno upitnim zemljama pored koronavirusa, lopovluka, korupcije i siromaštva pošalje još potres...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.