Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žuta minuta

Dinamov trener 'poludio' zbog sudačkog kriterija, nije birao riječi

Dinamo - Gorica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
09.02.2020.
u 19:49

U 35. minuti strateg plavih se razbjesnio  na suce nakon što su prekinuli napad. Teško se složio na tu odluku pa je počeo prigovarati

Dinamo se dobro namučio protiv Gorice, ali je na kraju stigao do pobjede. U zadnjem dvoboju 21. kola Prve HNL plavi su pobijedili s 2:0, a strijelci su bili Theophile-Catherine (72.) i Kadzior (87.).

Dinamo je bio nemoćan u prvom poluvremenu, pa je trener Nenad Bjelica u jednom trenutku izgubio živce.

Dinamo - Gorica
1/13

U 35. minuti strateg plavih se razbjesnio  na suce nakon što su prekinuli napad. Teško se složio na tu odluku pa je počeo prigovarati.

- Što je ovo?! Zašto? Ili je prednost ili faul. Je*em ti ova vaša pravila - ljutit je bio  Dinamov trener, a njegove riječi su se čule u televizijskom prijenosu.

Bjelici je uz aut-liniju prišao glavni sudac Dario Bel, te ga pokušao smiriti. No Dinamov trener nije odustao:

- Objasni mi! Objasni mi!

Bel nije opomenuo Bjelicu već se okrenuo i nastavio utakmicu. Dinamov trener tada se obrušio na pomoćnog suca Duju Strukana.

- Objasni mi! Ne možeš objasniti zato što ne znate, zato mi ne možete objasniti! Je*em vam sunce da vam je*em - vikao je Nenad Bjelica.

Dinamov trener je do kraja utakmice momčad vodio uz aut-liniju.

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 8

DA
dadobrc68
00:19 10.02.2020.

Inače,joey Suk je danas bio izrazito nervozan.minutu prije nego što je dobio prvi žuti karton,namjerno je igrao rukom i već je tada trebao dobiti prvi žuti karton.znači trebao je biti isključen već u prvom poluvremenu.

DA
dadobrc68
00:11 10.02.2020.

Znači po vama je Gorica danas pokradena? A što ćemo sa eurogolom Kadziora?Po meni to je puno ljepši detalj utakmice negp Bjeličin postupak u 1. Poluvremenu!

PL
plajo
08:54 10.02.2020.

A šta bi tek Bjelica radio da je kojim slučajem rukometni trener, tamo sudci malo malo pogriješe???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije