Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Dinamov Španjolac nakon poraza psovao na hrvatskom!

Viktoria Plzenj - Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
14.02.2019.
u 23:35

- Tužni smo malo jer smo izgubili, ali je*iga, tako je to. Pala nam je koncentracija.

U prvom susretu 16-ine finala Europske lige Dinamo je u Plzenu izgubio od Viktorije sa 1:2, premda su modri vodili na poluvremenu.

- Tužni smo malo jer smo izgubili, ali je*iga, tako je to. Pala nam je koncentracija. Glavu gore, sad moramo dobiti u Maksimiru i proći - rekao je Španjolac Dani Olmo koji je tako opsovao na hrvatskom jeziku.

>> Pogledajte komentar novinara VL-a

Olmo je zabio na asistenciju Petkovića.

- Predobar je igrač, dobru mi je loptu dao, ali na kraju smo malo tužni zbog rezultata - kaže Olmo.

Bruno Petković je izjavio:

- Rezultat nije toliko loš, ali ne možemo biti zadovoljni. Drugo poluvrijeme smo odigrali bolje. Imamo vremena za analizu što smo loše napravili, bilo je dosta individualnih pogrešaka i treba raditi na tome.

Vratar Dominik Livaković je dodao:

- Nismo baš sretni s rezultatom. Bili smo puno bolji prvo poluvrijeme. Imali smo neke šanse, zabili smo i gol. Pozitivno je što smo zabili u gostima, vidjeli smo da možemo s njima igrati bez problema i uz naše navijače na Maksimiru možemo proći. Viktoria je u nastavku bila opasnija, ne znam što se dogodilo.

>> Pogledajte Boyse u Plzenju

 

Ključne riječi

Komentara 2

KE
kentie
01:39 15.02.2019.

Pravi rezultat za pun stadion...al, što sad kad su profiji za specijalni rat napravili nered...jbg, dok mi agente prerušene u navijače nečemo poslati na teren da takve likove neutraliziraju, mira neće biti..to je daleko jeftinije i učinkovitije neko plaćati UEFA-i teške kazne i imati prazne tribine....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije