Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK I NEVJERICA

Dinamov protivnik u Europskoj ligi doživio jako neugodan i neočekivan poraz

AUT, 1. FBL, SK Rapid Wien vs FC Flyeralarm Admira
EXPA/PIXSELL
11.09.2021.
u 19:19

U sedam kola Rapid je osvojio samo osam bodova i nalazi se na četvrtom mjestu.

Bečki Rapid, suparnik zagrebačkog Dinama u skupini Europske lige, kao domaćin je doživio neočekivani poraz 1:2 od Admire u 7. kolu austrijske Bundeslige.

Srđan Grahovac je u 45. minuti doveo Rapid u vodstvo, ali su gosti u drugom dijelu došli do preokreta. Kerschbaum je u 51. minuti izjednačio, a pobjedu Admiri donio je Zwierschitz u 86. minuti.

U sedam kola Rapid je osvojio samo osam bodova i nalazi se na četvrtom mjestu. Isti broj bodova ima i šestoplasirana Admira. Vodeći RB Salzburg ima maksimalan 21 bod.

Rapid će u četvrtak, u prvom kolu Europske lige, ugostiti Genk, a Dinamo će gostovati u Beču 21. listopada.

Komentara 1

FR
freeshooter
20:16 11.09.2021.

Jeee, tek će im biti neugodnjak kada dođu do Dinama,...plavi hej hej...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije