Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A SAD PRODUŽIO UGOVOR
Povratak na članak

Jedan od najboljih igrača otkrio: 'Htio sam otići iz Dinama!'

- Koliko je svima koji su bili oko mene bilo teško kad nisam igrao, sad se svi skupa veselimo. Presretan sam zbog novog ugovora, Dinamo mi je tako ukazao povjerenje, a ja ću nastojati to povjerenje i opravdati.

Komentari 3

DU
Deleted user
09:48 13.01.2021.

Idole, Zubčić sve više na postolju kak dišeš ?

VL
MA
Marsi
16:57 13.01.2021.

Prvo su ga popljuvali a sad ga kuju u zvijezde. No koliko ja barem vidim daleko je Lovro od jednog Modrica.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:42 13.01.2021.

Jedan od najboljih igrača otkrio: 'Htio sam otići i pobjeći iz Dinama i slijediti našeg nogometnog oca Zdravka Mamića i zaigrati za HNK Domoljubno Međigorje ili ostalih pola milijona stanovništva koji su pobjegli i zaigrati za Dublin FC ili FC Union Berlin!'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.