Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktiviran pretpoziv

Dinamov as dočekao Dalićev poziv, pridružen je reprezentaciji!

Bruno Petković
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
11.03.2019.
u 15:32

Petković je momčadi pridružen nakon što je Marka Pjacu zadesila teška ozljeda

Nakon teške ozljede Marka Pjace, izbornik Zlatko Dalić odlučio je pozvati napadača Dinama Brunu Petkovića za predstojeće oglede Europskih kvalifikacija protiv Azerbajdžana i Mađarske, objavio je Hrvatski nogometni savez na svojoj stranici.

Petković je bio među četvoricom igrača s pretpozivima za utakmice s Azerbajdžanom i Mađarskom, a nakon što je zbog ozljede Pjace ostao bez jednog od rješenja na napadačkim pozicijama, izbornik Dalić odlučio je aktivirati pretpoziv i po prvi puta priključiti Petkovića u redove hrvatske A reprezentacije.

>> Pogledajte što je rekao Dani Olmo nakon pobjede protiv Benfice. Otkrio je i zanimljivosti o reprezentaciji

 

24-godišnji napadač istaknuo se odličnim igrama u dresu Dinama ove sezone, a prošloga tjedna postigao je pobjednički pogodak u dvoboju osmine finala Europske lige protiv Benfice.

Petković ima jedan nastup za hrvatsku U-21 reprezentaciju - 2013. nastupio je u kvalifikacijskoj utakmici protiv Lihtenštajna te je pritom postigao i svoj prvi gol u hrvatskom dresu.

Ključne riječi

Komentara 9

DP
DPDP
16:12 11.03.2019.

Petković u špicu , krama iza njega. perišić i rebić krila ,raketa i modrić veza. ma kakav azerbeđan ili mađarska . daj na brazil da se igramoooo

MA
Marsijanac
16:10 11.03.2019.

Petkovic me u mnogome potsjeca na Drazana Jerkovica. Samo neka ga ozlijede zaobidju i napokon cemo imati tog klasicnog centarfora. Sa veznim igracima i krilima koje imamo Bruno ce biti jos bolji. Cak mi se cini da ima potencijal veci od Mandzinog.

DE
derin
15:43 11.03.2019.

Igrati bez klasične devetke je tesko. Tako da bolja ikakva devetka nego nikakva. Ali mislim da nama pod hitno trebaju Mandžukić ili Kalinic, oni su jedini visoki nivo kvalitete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije