Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hnl transferi

Dinamo želi mladu zvijezdu Osijeka, što će reći Bjelica?

Zagreb: Konferencija za medije trenera NK Osijek Nenada Bjelice nakon utakmice s Dinamom
Igor Soban/PIXSELL
22.07.2022.
u 12:36

Biti će zanimljivo vidjeti kako će se odvijati transfer između inače dva velika rivala u nekoliko posljednjih HNL sezona.

Pojavile su se infomacije kako zagrebački Dinamo želi osnažiti obranu i dovesti mladog reprezentativca BiH, Adriana Leona Barišića. Naime, portal Germanijak piše da su Modri ozbiljno zagrizli za mladog Barišića koji nije dobio priliku u paru sa Škorićem unatoč ozljedama Cheberka i suspenziji Lončara. 

Dojam je da bi to moglo nešto značiti, iako posljednju riječ treba dati trener i sportski direktor Nenad Bjelica. Momak rođen u Stuttgartu ima ugovor na tri godine, za njega je navodno zainteresirana talijanska Fiorentina. 

Pogotovo kada znamo kako Nenad nije u idiličnim odnosima s Maksimirskom 128 nakon ružnog razlaza. Sve se više mogu čuti vijesti kako se razni klubovi raspituju za Ivicu Ivušića, ali 'jedinica' Bijelo-plavih će vjerojatno ostati u Gradskom vrtu zbog nadolazećeg SP u Kataru. 

Dion Drena Beljo je odlično krenuo u sezonu i zabio dva gola Gorici pa se potom ozlijedio, mladi napadač također ima europske udvarače, njegov odlazak bi već sada bio veliki udarac za ambicije Osijeka.

>> Pogledajte koliko je Sandra Perković zaradila za samo dva dana, svota je poprilična

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije