Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Internetska prodaja

Dinamo zaustavio prodaju ulaznica za sve tribine: 'Uočili smo zloupotrebu'

Dinamo
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/5
15.07.2015.
u 10:31

Jučer navečer javili su nam se navijači koji su imali problema s kupnjom ulaznica putem internetske prodaje jer u ponudi uopće nije bilo sjeverne tribine

Dinamo večeras igra prvu europsku utakmicu ove sezone. Na Maksimiru gostuje luksemburška Fola Esch, a susret počinje u 21 sat. Hrvatski prvak nada se odličnoj posjeti kao što je bila i na derbiju protiv Hajduka, a da bi to postigao, ponovno je izašao svojim navijačima u susret i stavio popularne cijene (10, 20 i 30 kuna). Uz to, pokrenuta je i akcija nagradnih ulaznica pa će prvih tisuću moći besplatno na istok.

No, jučer navečer javili su nam se navijači koji su imali problema s kupnjom ulaznica putem internetske prodaje jer u ponudi uopće nije bilo sjeverne tribine. No, iz kluba su nam javili da se ne radi o prodaji ulaznica za sjever, već za sve tribine.

"GNK Dinamo je i za otvaranje Lige prvaka protiv CS Fole Esch, srijeda 21.00, svojim navijačima omogućio kupovinu ulaznica preko interneta, no nakon što smo uočili zloupotrebu iste, ta vrsta prodaje ulaznica je privremeno zaustavljena. Ne samo za sjever, već za sve tribine", priopćili su nam iz kluba.

Ulaznice će se tako moći kupovati samo na blagajnama, koje su otvorena od 10 sati pa sve do 21.45.

>>Zdravko Mamić bi za Dinamo i igrače dao svoju krv! Za njega smo svi obitelj

>>Policija krivi Dinamo i Krešimira Antolića za nerede na stadionu

>>Pogledajte sukob policije i navijača Dinama, bilo je pendreka i suzavaca

Komentara 33

DI
dinol
11:39 15.07.2015.

Jadni BBBovci, oni su pojam moralnih nacela a GNK dinamova uprava nastavlja sa represijom i zlostavljanjem tih predivno odanih navijaca ;-) Da su nasi novinari samo malo objektivni i da se malp posvete istraživačkom novinarstvu, vec bi odavno dio hulinackee grupe "navijaca" bile raskrinkane kao masa dekostruktivnih, dijelom kriminalnih i totalno neinterasatnih individua (cast izuzecima). Ali vecina nasih novinara, umjesto da objektivno raportiraju o svim negativnim ekscesima tkz. "navijaca", rade u sluzbi rusenja GNK dinama O zadnjem derbiju se citalo "nogomet se vratio navijacima ...predivna atmosfera ... krasno navijanje..". Ali polako, nakon par dana ispadaju sve negativne strane kao skandalozno i primitivno skandiranje, sukobi i tucnjave, unistavanje imovine itd. Cudno da se sve te negativne strane nikada ne dogadaju na utakmicama futsala tkz. dinama. ;-)

FI
Fisherman
11:36 15.07.2015.

Jovini BBB opet se nesto bune,traze....a nije ih bilo 3 godine i sad bi oni gospodarili.....pa nije vam ovo udruga Nas Hajduk i klub kojim gospodari cesta.Ovo je dobro ustrojena cijelina gdje se zna ko sto radi i ako je doslo do nekog problema siguran sam da je vec otklonjen

DI
dinamojavolim1
12:12 15.07.2015.

naravno gospon delac je zaboravio spomenut u naslovu da je dinamo zaustavio prodaju samo preko interneta,na blagajnama se normalno prodaju ulaznice nadam se dinamovoj uvjerljivoj pobjedi ... bbb(i jedni i drugi)molim vas pamet u glavu,dinamo nije mamicev ali nije ni vas molim vas da podrzite nas klub,nase igrace i pomozite im na putu prema ligi prvaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije