Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova akcija

Dinamo nagrađuje navijače: Dođite besplatno na istočnu tribinu!

Dinamo
Foto: Borna Filic/PIXSELL
14.07.2015.
u 16:14

"Nakon sjajne atmosfere na Maksimiru potkraj prošle i na početke ove sezone modri klub je odlučio nagraditi sve vjerne navijače i otvoriti istočnu tribinu za prvih tisuću koji se jave u klub"

Dinamo u srijedu igra prvu europsku utakmicu ove sezone. U 2. pretkolu Lige prvaka protivnik hrvatskom prvaku bit će Fola Esch iz Luksemburga. Te dvije momčadi igrale su i prije dvije godine, a Dinamo je s ukupnim rezultatom 6:0 prošao dalje. Na stadionu je tada bilo 8995 gledatelja, a u Maksimiru se sada nadaju da će ovoga puta tu brojku i premašiti.

Stoga su stavili popularne cijene ulaznica (10, 20 i 30 kuna), a na istok će moći besplatno prvih tisuću navijača koji se jave.

"Nakon sjajne atmosfere na Maksimiru potkraj prošle i na početke ove sezone modri klub je odlučio nagraditi sve vjerne navijače i otvoriti istočnu tribinu za sve zainteresirane navijače na početku nove europske sezone. Dođi i podrži momčad u 2. pretkolu Lige prvaka protiv luksemburškog prvaka CS Fola Esch – potrebno je samo ispuniti podatke, a mi ti šaljemo voucher na mail, koji ti trebaš isprintati i zamijeniti na ticket pointu za nagradnu ulaznicu do srijede (15.7.2015.) u 18h!

Klikni na http://hocunatekmu.gnkdinamo.hr i podigni svoju ulaznicu", priopćio je klub.

>>BBB-i dolaze i u srijedu, Dinamo opet želi pun stadion

>>Damir Krznar nije oka sklopio nakon remija protiv Hajduka

>>Hajduk je bio bolja momčad, Dinamo me razočarao

Komentara 10

ZO
zoom
17:03 14.07.2015.

znači jovini BBBoysi ipak neće napuniti maksimir sada kada nema mamića? znači da su lagali? očekivano....

GI
gismund
17:05 14.07.2015.

ništa od punog maksimira? pa kako to kad su crveni boysi kleli da će bez mamića bez problema puniti maksmir!?!?

IS
istina00
17:07 14.07.2015.

samo vi dobro odigrajte pa će biti navijača, pustite ove crvene BBB i njihova patetična saopštenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije