Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA POVIJEST
Povratak na članak

Dinamo uoči Villarreala ima jedan ogroman problem, kako će ga Krznar riješiti?

– Zoran Mamić i ja smo se čuli, ali smo više pričali o vremenu i plaži u Dubaiju koju smo posjećivali. Iznio sam mu neke ideje za utakmicu, a on mi je samo odgovorio: Nisam odavde! – nasmijao se novi trener maksimirske momčadi

Komentari 5

SI
simba
13:15 08.04.2021.

najveći problem dinama je što je petković još ozlijeđen, a i zamjena gavranović isto....uz to i gvardiol se tek vraća i nije u punoj snazi, a k tome i oršić je bljesnuo sad i tko zna kad će opet, vjerojatno za godinu-dvije kao i kad je zabio hat trick atalanti..on odigra utakmicu iz snova i onda ga dugo nema nigdje

VL
DU
Deleted user
13:06 08.04.2021.

Najveći problem Dinama je taj da su si umislili da su favoriti, ili barem jednakih šansa kao i protivnik. To su najgore situacije i kod reprezentacije, i kod pojedinačnih hrvatskih klubova. Ako pristupe utakmici sa svješću da je Villarreal ipak jača momčad od njih, onda možda imaju neke šanse.

VL
Avatar utunelu
utunelu
13:54 08.04.2021.

da je on trener taj problem ne bi ni imao!!

VL
MA
matkopeic
13:30 08.04.2021.

Ajmo plavi, neka igraju zdravi i spremni. Postoji i uzvrat. Nema predaje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.