Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALESSIO TONON
Povratak na članak

Dinamo ukrao talent Milanu: Ovo je novi Dani Olmo...

Njegovim dovođenjem Dinamo je nastavio politiku koju provodi u posljednje vrijeme, dovodi mlade igrače u kojima vidi mogućnost da postanu pravi nogometaši. I dovodi ih sa svih strana svijeta

Komentari 5

BL
Blender
23:29 14.10.2020.

Sa ovim cemo sigurno biti prvaci lige sampiona :) juhu kako sam se razveselio, stoka banditska!!

VL
CR
crocro
14:33 14.10.2020.

Kolo se vrti u krug. Super da Dinamo traži dragulje i pomoću njih traži mogućnost kvalifikacija u LP, ako se ona omakne onda traži da ga pomiluje sreća u EU ligi. I tu je priči kraj. Dakle, u Dinamo see sve vrti u kružnom toku, kao priča sa kišom i vodom. Daljnjih dosega Dinama nema. Tu je uvijek kraj, što je pokazala cjelokupna povijest Dinama. Ali kvalifikacije za LP, san o prezimljavanju i čekanja proljeća, ne bi trebao biti vrhunac uspjeha Dinama. Dinamo mora ići i korak dalje, mora biti aktivni sudionik u LP, treba odigrati nekoliko važnih utakmica s renomiranim klubovima i da ne bude kanta za napucavanje. Ili da bude u gornjem razredu u EU ligi, od koga će se protivnicima tresti gaće kada ga ždrijebom izvuku. Za sada toga nema i svi su zadovoljni izvlačenjem Dinama. A da tako ne bi bilo, Dinamo mora promijeniti strategiju postojanja i umjesto prodavati dragulje kada dosegnu najbolju cijenu, iste zadržavati, adekvatno plaćati i dopunjavati samo boljima. Tada bi Dinamo bio subjekt u skupinama a ovako je objekt koji moli Boga da izvuče lakšeg protivnika. Tužno je što se Dinamo ne može klasom odlijepiti od Černomoreca, Ludogoreca, Šerifa i sl. Nažalost nema na vidiku promjena ciljeva, igrači će dozrijevati i prodavati se zbog golog opstanka i preživljavanja, i cijeli postupak se zauvijek ponavlja, sve se vrti u začaranom krugu, kiša pada, voda isparava, uzdiže se, para se kondenzira, pada kiša. I tako unedogled. To je Dinamo i najopsanije ruglo - njegov stadion. Šteta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.