Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo slavio u Skoplju

Kranjčar: Imamo veliku prednost, ali moramo biti oprezni

Vardar - Dinamo
Foto: STR-1234/PIXSELL
1/9
12.07.2016.
u 23:35

Znali smo da je Vardar jako dobra momčad, ali vidi se iskustvo i da je Dinamo ipak za nijansu bolji - rekao je trener plavih

Dinamov trener Zlatko Kranjčar imao je razloga za zadovoljstvo nakon pobjede Dinama protiv Vardara (2:1) u Skoplju. Uzvratn utakmica 2. pretkola Lige prvaka igra se iduće srijede u Zagrebu.

- Ostvarili smo ono po što smo došli, odličan rezultat i pobjedu za uzvrat. Vrlo dobro smo ušli u utakmicu, nametnuli ritam, a Vardar je pokazao da zna zaprijetiti iz kontri što su i uspjeli. Mi smo igrali svoju igru, poveli i zasluženo na odmor odnijeli dva pogotka. U drugom dijelu se igralo dosta otvoreno, mislim da smo mogli utakmicu riješiti i prije još kojim golom iako su oni pogodili stativu i prečku. Kada se pogleda cijeli dojam mislim da smo bili bolji i zasluženo odnijeli pobjedu – rekao je trener Kranjčar za službenu stranicu GNK Dinamo.

- Znali smo da je Vardar jako dobra momčad, ali vidi se iskustvo i da je Dinamo ipak za nijansu bolji. Čestitke jednoj i drugoj momčadi, a mi zadovoljni idemo natrag u Zagreb pripremiti se za početak prvenstva i uzvrat - rekao je trener plavih.

Trener je naglasio da se plavi sigurno neće opustiti nakon pobjede.

- Imamo veliku prednost i svjesni smo toga, ali isto tako moramo biti oprezni i ne smijemo dozvoliti Vardaru da nas iznenadi. Ipak, uvjeren sam da naša kvaliteta i iskustvo neće dozvoliti iznenađenje. Zadovoljni smo i sretni, ali s oba dvije noge na zemlji – zaključio je trener Zlatko Kranjčar.

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
16:23 13.07.2016.

Sada sam pregledao snimku. Šta je igrala obrana veliko je pitanje. Gdje su stajali bekovi..u krilu halfova, vezni red umjesto da pokriva gledao je utakmicu. Jedino su napadači iz jedne prilike zabili dva gola. Linije su stajale predaleko. Igra je to koja ne daje optimizma..Kranjčaru pod hitno nešto se promjeniti mora...ne mogu igrači gledati utakmicu. Jedini koji zaslužuju prolaznu ocjenu su Rog i Soudani. Vrijeme je da se Machadu i Fernandezu kaže bay, bay. Pa Andrijašević je za Machada velemajstor..

VL
vladek
13:56 13.07.2016.

Jednostavan recept,igrati bunker i hitra kontra.Dinamo ima šuplju obranu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije