Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreću 11. siječnja

Dinamo u posljednji trenutak morao promijeniti lokaciju priprema!

Dinamo - trening
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/10
09.01.2017.
u 14:08

Hrvatski prvak jučer je krenuo s pripremama za proljetni dio sezone u kojem će hvatati vodeću Rijeku

Nogometaši Dinama jučer su se okupili ispod južne tribine maksimirskog stadiona i krenuli na prvi ovogodišnji trening. Hrvatski prvak tako je započeo pripreme za proljetni dio sezone u kojem će hvatati vodeću Rijeku, a već su naišli na prvi problem. Ipak, brzo su ga uspjeli riješiti.

Naime, prvu fazu priprema modri su trebali odraditi u Međugorju, ali zbog vremenskih neprilika to su morali otkazati!

"Dinamo je zbog loših vremenskih uvjeta primoran promijeniti lokaciju zimskih priprema koje su trebale biti održane u Međugorju. Od 11. do 19. siječnja modri će se klub pripremati u Rovinju. Tu smo odluku donijeli teška srca jer smo htjeli ponovno doživjeti neopisivu atmosferu i sinergiju s našim vjernim navijačima u kraju gdje je odnos prema plavoj boji zaista poseban. Ne kaže se slučajno da se Dinamo nigdje ne voli na način kao što se voli u Hercegovini", stoji, između ostalog, u priopćenju Dinama.

Modri će tako u Rovinj, dok će se u drugoj fazi pripremati u Turskoj.

Komentara 1

DU
Deleted user
16:19 09.01.2017.

više ne ide kod nas u slo jer ovaj benkovic ima razoran udarac pa kad prebaci gol moramo u drugu državu po žogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije