Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

Poznatom nogometašu koji je srušio Dinamo u LP-u prijete četiri godine suspenzije zbog dopinga

Samir Nasri
Foto: Slavko MidzorPIXSELL
1/5
06.01.2017.
u 14:13

Francuski nogometaš trenutačno ima problema i u privatnom životu. Koncem prošle godine, sada već bivša djevojka, Anara Atanes hakirala mu je službeni Twitter profil i optužila ga za varanje.

Veznom igraču Seville Francuzu Samiru Nasriju (29) prijeti četverogodišnja suspenzija nakon što je Međunarodna antidopinška agencija (WADA) pokrenula istragu zbog sumnje da se dopingirao.

WADA zahtijeva hitnu istragu o tome je li francuski nogometaš kršio dopinška pravila prilikom liječenja u Los Angelesu prošlog mjeseca.

Nasri se našao na udaru Španjolske agencije za zaštitu zdravlja, koja pokriva doping u toj zemlji, zbog sumnje da je bio podvrgnut posebnoj intravenoznoj terapiji. WADA je zabranila sportašima takvu terapiju, osim u slučaju kada se ne uzima više od 50 mililitara infuzije u šest sati, a Nasri je navodno dobio litru "Immunity IV dripa". Iz kluba su poručili kako nisu niti znali da je Nasri otputovao na tretman u SAD.

Nasri ima pravo nastupa za Sevillu dok traje istraga, no iz WADA-e su poručili kako će ovaj slučaj riješiti vrlo brzo.

Francuski nogometaš trenutačno ima problema i u privatnom životu. Koncem prošle godine, sada već bivša djevojka, Anara Atanes hakirala mu je službeni Twitter profil i optužila ga za varanje.

Nasri je stigao u Sevillu u kolovozu 2016. na posudbu iz Manchester Cityja, a upravo su njegovim golom Andalužani u Zagrebu pobijedili Dinamo 1-0 u susretu H skupine Lige prvaka. Tijekom karijere igrao je i za Arsenal i Marseille.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
19:45 06.01.2017.

Ako vrijedi za Ademija, ne znam zbog čega ne bi i za Nasrija!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:53 06.01.2017.

Nasriju fali cak ono malo pameti koliko je potrebno nogometasu da iskoristi a ne upropasti talent koji ima. Ali one nema ni to malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije